- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
az egér, bill, 3g, még csak csak. A pendrive, ha valaki azon ad cumót, de egy külső vinyó még ezt az akksit is viszonylag hamar leszopná... Ha alkalmilag kell, egy külső vinyó mellett egy usb akksi már sokat nem számít. y zsineggel meg megoldható. Szerintem, ha belelök az ember ebbe a kütyübe egy 32-es kártyát, azzal el kell, hogy legyen. Végülis ez egy tablet, nem asztali gép. Ha annak akarja az ember, akkor meg egy külső tápos usb elosztó már sokat nem számít, hisz akkor meg nincs meg a tablet lényege, a hordozhatóság... Szóval, az usb vinyó (szerintem), nem életszerű... Nem hiszem, hogy gyorsabb lenne usb vinyóról másolni mint n-es hálón, hisz usb 2 van a tabletben. Persze, lehet nincs igazam... (Általánosságban beszéltem, nem zsola mestert szítottam...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest