- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
Goldmen75 #5217 üzenetére
Leirasod alapjan nem hulyult meg a tableted, egyszeruen csak Te sajat magad telepitettel ra egy kartevot, ami egy exploiton keresztul rootot szerzett, majd atirta a system particiot, hogy tulelje a factory resetet. Valoszinuleg kezzel is kiirhato, ha mondjuk a recoveryben rakeresel az osszes .apk filera, es egyezteted a gyari .apk-listaval. Ha ez nehez (szerintem nem, ez az egyszerubb), akkor se kell uj rom, szerezd be a regi gyari romot, de figyelj, hogy tenyleg gyari legyen, mert egy csomo "stock"-nak irt rom valojaban mar ganyolt (peldaul pre-rootolt, vagyis nem stock.). Miutan ez megvan, azonnal mentsd le a helyreallitott allapotot, hogy meglegyen magadnak a gyari rom, mert a netrol barmikor eltunhet, abban nem bizhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest