Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz darkrock #448 üzenetére
A "rendszer alkalmazások" jelen esetben az Asus által előre telepített programokat jelentik, amiket hiába törlünk, távolítunk el, egyszer csak visszajön a marketből és újra indul (mert része a gyár által átalakított rendszernek). Ezek közül az egyikkel (what's next widget) volt gondja a kollégáknak, mert az megbolondította az android óráját. Az ilyen alkalmazások eltávolítására, befagyasztására csak rootolt készüléken, bizonyos root jogokkal felruházott alkalmazásokkal van lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
ot93
senior tag
A beállításokban a rejtett játékot megtaláltátok már?
Ha akarjátok leírom, vagy találgathattok is ha még nem jött volna rá senki...CRF300L
-
Red B
tag
Tudna nekem segíteni ezzel az óra csúszással kapcsolatban?
Újrainditás után jó és pár perc múlva már csuszik is,annyira,hogy a játékok fagynak.
Factory reset segíthet? -
slimG
tag
Ezt a romot próbálta már vki?
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
gombasm
aktív tag
ME176CX 2 + 16 GB 35e alatti áron van már régen
http://www.digiprime.hu/tablet/asus-memo-pad-hd-7-me176cx-17236-elado/?utm_source=argep&utm_medium=17236-asus&utm_campaign=konverzio
40 körül is van persze, de 40 -ért tavaly év végén volt ugyanez, azóta azért ment lefelé az ára annak ellenére, hogy a forint nem valami combos.
A C -ben 5MP + 2 MP -es, a CX -ben 2MP + 0,3MP -es a kamera, a többi mind ugyanaz. Ha nem akarsz fotózni a tablettel (ne akarj, nem lesz jó...) akkor jó a CX!Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
ot93
senior tag
akkor leírom a rejtett játékot
beállítások --> névjegy --> android verziója (erre kattintgatni míg elő nem jön a "nyalóka féleség" --> egyszer belekattintani --> majd itt kb. 5-10x gyorsan nyomogatni a nyalókát majd felfelé húzni az ujjat a kijelzőn (mintha pl. fel akarnád oldani a zárolt képernyőt).
remélem sikerül nektek is, nekem android 5.0 sikerült...
CRF300L
-
ot93
senior tag
Hát ez elég veletlenül jött össze nekem ... azt már korabban is tudtam, hogy az android verziójára kattintgatva elő jön mindig a verzióhoz kapcsolódó animáció, de a játék tök véletlenül sikerült :-)
(Pl. Sony telefonomon is előjön a jégrém de tovább nem megy, nem úgy mint ez esetben[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Mille_
újonc
Üdv!
Nyilván nem lep meg senkit, nekem is Lollipop problémáim vannak. Elkezdődtek rögtön az első builddel, factory reset szerencsére megoldotta őket, mint ahogy itt legtöbbet olvastam, mint hatásos megoldás. Utána jött az 5.0.1, amire rá is nyomtam, amekkora barom vagyok. Ugyanazok a problémák jöttek vissza és ezúttal az FR sem segít, próbáltam 2-szer, vagy talán 3-szor, most lesz mindjárt egy újabb, mert már falnak rohanok és nincs jobb ötletem.
Problémáim a következők: mint látom, sok más júzernek, nekem is késik az óra, de ez érdekel kevésbé. A nagyobbik baj és ehhez hasonlót sem itt, sem máshol nem igazán találtam, hogy folyamatosan újraindul (kifagy, hang bebugol, pár másodperc múlva újraindul), vagy kikapcsol. A vicc, hogy a folyamatok mindkét esetben megmaradnak, tehát nem valódi kikapcsolások. RAM lesz szerintem, mert a probléma a RAM használattal egyenesen arányos időn belül jelentkezik. Standby nem csinálja, Twitter és netezés közben általában nem, ha mégis csak sok idő után, Spotify 10-15 percig húzza, videó vagy stream mellett 2-3 perc alatt feladja. És ez így szép és jó, de nem indokolt. Már semmi appot le sem töltök, úgysem tudom használni, főleg játékot. Twitter van leszedve csak, meg Spotify és ennyi. Kezdőképernyőkből egyet hagytam, mert kevesebbet nem lehet, rajta a gyári óra widgettel. Nem hinném, hogy valami a háttérben szívná le, mert ha kevés lenne a RAM, akkor egyrészt lassú lenne, de alapvetően nem az, másrészt legjobb tudomásom szerint ilyenkor bezárná a megnyitott appokat. A háttér sz*rokat nem, persze, de legalább az általam megnyitottakat, mind az egyet.
Ami még eszembe jutott, de az óra látom sokaknál hibás, akkor pedig a fő gondom is jelentkezne mindenkinél, hogy az óra miatt indul újra. Valamit csinál a háttérben, ami összekülönbözik az elállítódott órával, pl. Twitter értesítés jön egy 16:13-ban küldött üzenetről, de hogy, mikor a tab szerint nincs is annyi idő, jaj de paradox, restart. Nem tudom, gondolok már minden marhaságra.
Nem sok reménnyel kérdezem, valakinek van ötlete megoldásra? Köszönöm előre is.
-
varen
csendes tag
Sok helyen az ora app cache torleset irjak, de az nem jo. Kesik az ora, tul magas etedmenyt ad az antutu, es kesik a video a hanghoz kepest bongeszonen youtube appban pedig akadozik.
Nekem az segitett hogy az ora es a whatsnext appot is visszaallitottam gyari verziora whatsnext szolgaltatast kikapcsoltam. Ezutan ujrainditasig mukodik rendesen, nem kesik az ora es lejatsza rendesen a videokat.
-
tyba7
tag
Üdv.http://m.edigital.hu/wifi-tablet/asus-memo-pad-7-me70c-8gb-refurbished-tablet-feher-(android)-p473993.html
Ezta tabletet néztem ki. Kinek mi a véleménye róla? Filmezés és játékra lenne használva.Bocsi a link miatt telefonról vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
Szerintem fáradj át ezzel a kérdéssel az Androidos tablet topicba, ha még nem tetted meg, ahol ajánlanak neked hasonló árban jobbat.
Bár ez is memopad, ám ezt a modellt én már nem venném meg. Ráadásul refurbished, a kereskedelmi forgalomba valahonnét/valakitől valamilyen okból a gyártón keresztül visszakerült termék.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, volt itt ebben a topikban egy kolléga, aki visszaküldette szervizbe a tabletet, hogy tegyék fel a KitKatet újra downgrade-del neki.
Ezzel kapcsolatban kérdezném. Lerendeztem a szervizzel, hogy kitöltés után jön nekem is a futár másnap. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy mennyi idő alatt fordul meg a tablet kb?
Meg hogy ha kész lesz, és kézhez kapom, nem keres azonnal szoftver frissítést kikattinthatatlan módon?
mert akkor el sem küldöm, akkor értelmetlen.Mert azt szeretném hogyha visszaküldik, azonnal kirootolom a 4.4-et, és lejegelném az update-t titanium backuppal, aztán akkor amíg nem kapok jelzést itt fórumon hogy az android 23.78 egész stabil és nem csak fingani van hely a gépen, akkor feltenném rá május 40ben
Lehetséges ez a jegelés, vagy bitang nagy hibát idézne elő?
-
kkdesign
senior tag
értem, köszi a válaszod!
Még olyan kérdésem lenne, hogy Unrootolt állapotban akarom elküldeni, nehogyaztán valamit beszóljanak, factory resettel.Viszont most rootolt állapotban van, link2sd-vel. Azaz akkor hogy alapállapotba tegyem és unrootoljam, célszerű mindent letörölnöm ami plusz és ami az sd-n van, majd a freezelt alakalmazásokat defreezelni, majd ezután az unroot, és úgy a factory reset?
dehosszú volt leírnivagy a rootolt állapottól függetlenül simán mehet rá a factory reset majd, és akkor utána unroot?
-
kkdesign
senior tag
Azért mozgat ez a kérdés nagyon ,mert olyankor mivan ha egy rootot igénylő apptól egy unroot folyamattal megvonjuk a root jogot? pl link2sd ugye minden rátelepített appal kapcsolatban van. Ezért érdekelne a hosszú folyamat factory resettel való sima kiküszöbölése.
Meg még annyi, hogy factory reset után marad a root jog vagy elveszik? -
Red B
tag
válasz kkdesign #471 üzenetére
Szia!
Nekem pontosan 2 hét alatt fordult meg futárszolgálattal.
Komplett alaplapot cseréltek és 4.4 volt rajta,de én azóta frissítettem sajnos 5.0-ra,mert egy idő után meguntam,hogy figyelmeztett,kár volt.
Sajnos nagyot csalodtam ebben a tabletben azóta,de hátha egyszer lesz majd egy használható szoftver hozzá. -
kkdesign
senior tag
Hát ha nekem 1 hétnél tovább akarják bent tartani mert egy rutin 10 perces szoftver "frissítés"t kell rátenniük, akkor rájuk cuppanok mint denevér az áldozatra és addig szívom a vérüket míg normálisan meg nem csinálják 1 nap bemegy, akkor cvsak felveszik, 2. nap csinálják, 3. nap kész, 4. nap futár. Azaz ha hétfőn elmegy, utána hétfőn illene ittlennie.
[ Szerkesztve ]
-
gemini
aktív tag
Én nem frissítettem és valahol ki is kapcsoltam, hogy ne reklamáljon miatta. Azóta egyszer sem szólt. Viszont nálam már a KitKat is kezd eléggé belassulni. Ha jól emlékszem áprilisban vettem. Szerencsére nem használom minden nap, így elviselhető, de androidos készüléket biztosan nem vennék a mindennapokra. Mióta windows phone-t használok droid helyett, kisimultak a ráncaim. A következő tabletem is már windowsos lesz. Szerintem itt sem a hardverrel, hanem inkább az operációs rendszerrel van a gond. Viszont ami pozitívum, hogy nagyon jók az Asus saját szoftverei.
-
gemini
aktív tag
-
gemini
aktív tag
válasz karldergroße #482 üzenetére
Az utóbbi időben mindenki ezt írja, amikor használtam, akkor meg mindenki ódákat zengett itt MA-n, és nagy sértődések voltak, ha valaki vmi rosszat mert írni róla. Nekem a video szaggatásán és a végén a belassuláson kívül semmi bajom nem volt vele. A végén már hiába húztam újra nem változott a sebessége, de ezt én nem a telefonnak hanem inkább a droid számlájára írtam. Hasonlókat tapasztalok most ezzel a tablettel is. De meglátjuk mi lesz factory után.
-
mave86tg
tag
Sziasztok! Ma csatlakoztam eme keszulek birtokosainak taborahoz es mar fel is idegelt rendesen. Ahogy bekapcsoltam felajanlott egy rendszerfrissitest es mikor a kek csik vegigfutott mar nem indult ujra. Folyamatosan halvanyan vilagit a kijelzo. 8mp utan a bekapcs gombra kikapcsol, majd ujra vilagit, de ennyi. Semmi menu nem jon elo a bill kombinaciokra. Tapasztalt valaki hasonlot?
-
Bass
addikt
válasz mave86tg #484 üzenetére
Ugyan ez a szitu,ma feldobta a lolli frissítést (neem me70c-m van) megcsinálta de csak restartol,hiába wipeoltam vagy recoveryztem semmi. A romot külön már leszedtem de hogyan tudnám úgy feltenni hogy csak a gyári recovery van fent?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
karldergroße
senior tag
Az Advance-s topicból nem egyszer ki is tiltottak, mert bírálni mertem a telefont, ami annak idején a jb-frissítés után minősíthetetlen lett, és a Topic bennfentesei oda-vissza mókolták, hogy menjen. A Samsung persze semmilyen támogatást nem adott utána. Akkor határoztam el, hogy soha többet nem veszek samsung-telefont. Sajnos most ugyanez az érzésem az asus-tablettel. A lollipop-frissítés egy határ szar, és az Asus nem igazán segít ezen. Emiatt vettem most Dell - számítógépet, pedig eddig mindig asusom volt.
-
devergo007
csendes tag
válasz mave86tg #484 üzenetére
Üdv!
Én is csatlakoztam eme készülék ( ASUS MEMO PAD 7 ME176CX ) népes táborához és én is belefutottam abba a hibába hogy véletlen lefrissítettem wifi-ről amint felajánlotta az első rendszer frissítést. Azóta nem lehet elindítani, csak felvillan.
Factory reset-et sem lehet előhozni. Kb 10 percet volt a kezemben ... Ötlet rá valaki ? Vagy kuka a készülék ?[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
a 2es metódussal unrootoltam a készüléket, mert a zenfone rootkit nem unrootolta vissza, ha ezzel egy root checher progi azt írja ,hogy status-NOT ROOTED, akkor mennyire biztos a siker? Tuti ami fix hogy már not rooted? értem ezt arra,hogy nem gubancolja össze majd ha Updatel a tablet, tehát a szűz unrooted állapotba került vissza?
[ Szerkesztve ]
-
mave86tg
tag
válasz devergo007 #488 üzenetére
A Tied honnan van? En mindjart viszem vissza Extreme-be h csereljek ki.
-
devergo007
csendes tag
-
mave86tg
tag
válasz devergo007 #491 üzenetére
Rendesek voltak, visszaadtak a penzt es keddre rendeltek belole 2t, hatha a 2bol 1 jo lesz...jol kezdodik. En pont azert vettem ezt a fiaimnak, mert paromnak van egy 7000es verzio es 1 eve semmi baj nem volt vele, bevalt. Utana kellett volna olvasnom hamarabb Azert en is 30km-t utaztam erte, mar nagyon bosszus voltam, meg ugye mehetek vissza, pont beleesik a munkaidombe. Ingyen hazhozszallitos jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Megjött atabletem a szervizből. Nem csináltak vele semmit, hanem ráírták, hogy az Asus a legújabb rendszerét ajánlja ezért nem áll módukban rátenni a régebbi rendszert.
Én meg erre azt mondtam hogy akkor a -
manchester99
tag
Rakott már valaki erre a tabra főzött romot,lehetséges egyáltalán ? Ha valami balul sülne el vissza lehet-e varázsolni a gyári rendszert ?PL .:ez működhet ?
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
válasz manchester99 #494 üzenetére
Nem.
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem másodlagos tabnak egy Asus MeMO Pad 7 ME176CX tabletet. Ahogy kicsomagoltam, bekapcsoltam jelzett, hogy jött rá egy 33mb-os szoftver update (4.4.2 volt előtte rajta). Feltelepítette, majd újraindult... Azóta kapok bekapcsolás után egy üres kijelzőt kapok háttérvilágítással és nagyjából ennyi. Valakinek van valami ötlete, hogy mi a vihar lehet vele?
Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
khalox
őstag
Lehet, hogy elrontotta a frissítést, de ez nagyon úgy hangzik, mint pár hozzászólással korábban devergo007 története.
Először a 201-es KitKat verzióra akart frissíteni, majd jött volna a Lollipop rá.
Ha nem akarsz tökölni vele, akkor szerviz.
Ha igen (tudod, hogyan kell), akkor a 4.4-ből a legutolsót húzd fel rá, és hagyd is úgy (tiltsd le a frissítést).[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
Szerintem ha akarnék sem tudnék vele mit kezdeni, nagyjából plátói már vele a kapcsolatom, magyarul semmire sem reagál. Esetleg tudsz valamit mondani, hogy hogy is kellene nekikezdeni? Bekpcsolás után rögtön háttérvilágítás és ennyi.
Igen, én is úgy látom, hogy devergo007-el megegyező a történetünk. Holnap viszem vissza a boltba.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Geri8
tag
Sziasztok!
Nagy felindulásból vettem egy ilyen kütyüt, bár ne tettem volna.
Mennyire normális, hogy egy hearthstone alatt tetű lassú, olykor kifagyva újraindulgat (túlmelegszik?) még böngészés közben is. Nem tudom, hogy én vagyok sokra vágyó és egyszerűen még mindig itt tart az android, vagy vigyem szervizbe?
Fél éves csak, szinte semmi sincs rajta a gyári programokon és egy-két játékon kívül.
Írjatok kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest