Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gigaherz
tag
Először mindenképp 8 órát. Utána én ha észreveszem, hogy feltöltött, akkor le is húzom a töltőről. Nem árt meg neki, hogyha egy-két órával tovább van töltve, de hosszabb ideig semmiképp sem hagynám a hálózaton.( >8 óra)
Még ehhez annyit fűznék hozzá, hogy az ilyen aksik rendelkeznek úgymond töltési számmal (~500-1000), ami azt jelenti, hogy ha egyszer feldugod tölteni, majd lehúzod, akkor egyel csökken ez az érték, attól függetlenül, hogy mennyi ideig volt töltve, és amint eléri a 0-t, onnantól kezdve kezd el az aksi állapota romlani. Így amikor én felteszem töltőre, akkor amíg fel nem tölt teljesen, addig nem húzom le, csak ha tényleg nagyon szükséges. Természetesen ahány személy, annyi féle elgondolás ezzel kapcsolatban.Nekem személy szerint voltak gondjaim a szoftverrel, amíg fel nem került 201-es verzió. Pl. gyors aksi merülés, a fájlkezelő nem kezelte a felhő alapú tárhelyeket, nem tudtam frissíteni egyes alkalmazásokat...
De a legújabb frissítéssek minden rendben megy rajta, nagyon meg vagyok elégedve -
Debilon
addikt
nekem megy rendesen berakás óta Adata 32 GB C10-es micro SD, szerintem megoldotta magának a formázást ha kellett, én kézzel nem emlékszem hogy csináltam volna bármit is
a #249-ben levő az nem hivatalos
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
közben megoldódott a tablet menüből indítva a visszaállítást megoldotta minden gondomat
igaz, nulláról kezdem megint, bár sok minden nem volt rajta mert jóformán csak navira használtamnekem csak GPS problémám volt, de olvastam kamera hibáról, lassulásokról, alacsonyabb órajeleken járásról újraindulásokról
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
a menüben megnéztem, az intelligens mód ki van kapcsolva az energiatakarékosság pont alatt
én nem emlékszem, hogy ilyen durván merülne készenlétben, de ma meg fogom nézni
teljesen alap lolli, csak az erobot app fut, email szink bekapcsolva, wifi és gps folyton bekapcsolvaSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Sequadon
tag
3/4 fényerő, WiFi szinte mindig be van kapcsolva, GPS-t nem használom, energiatakarékos módot kikapcsoltam, és ebben van jó sok Dead Trigger 2 meg böngészés.
Antutun is elég szépet produkált. 4.4-en 23 ezer körül volt, 5.0-án gyári beállítások visszaállítása előtt 16 ezer, most pedig:
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
varen
csendes tag
Sok helyen az ora app cache torleset irjak, de az nem jo. Kesik az ora, tul magas etedmenyt ad az antutu, es kesik a video a hanghoz kepest bongeszonen youtube appban pedig akadozik.
Nekem az segitett hogy az ora es a whatsnext appot is visszaallitottam gyari verziora whatsnext szolgaltatast kikapcsoltam. Ezutan ujrainditasig mukodik rendesen, nem kesik az ora es lejatsza rendesen a videokat.
-
Joe.36
addikt
[Nekem ez van] 2 év magyarországi garanciával, én 116 ért vettem, és tényleg nagyon nagyon nagyon gyors Semmi álomkór mint a Memo Pad 7 nél, de az is kell a munkám miatt azon jobb az excel, jobb filmet nézni, meg azon jobban szeretek netezni.... De nem lehet a kettőt összehasonlítani
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Wajk
addikt
köszönöm szépen az infót, éppen ezt nézegettem (tetszik, hogy lehet forgatni állóba is...), de ME173X-re van írva, de akko rnem lesz gond.... köszönet
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Joe.36
addikt
Remélem igen, a zenfone 2 folyamatosan frissítik, ezt szerintem félek, de lehet abba hagyják... max 5.0.1 talán ... 6.0 nem valószínű szerintem...
Bár ne jött volna erre az 5.0 szerintem, 4.4.2 sokkal jobb volt, nem volt így belassulva...
És több helyet is foglal sajnos.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Én már örülnék ha az asus csinálna rá egy normális gyors rendszert ami optimalizálva van, mint a 4.4.2 vagy a zenfone 2 az 5.0.
Mert ez így max egy közepes...Nálam:
Csúszik az óra...
Gyorsabban merül...
VLC nem látja a filmeket Sd-n...
Apró váratlan akadások a rendszerben....
Kevés belső hely marad szabadon...
De ezeket ki lehetne javítani csak törődni kéne vele.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Nekem is jó volt mostanában, de pár napig kb 5-10 percet tévedett, most épp pontos, mindenesetre szerintem egy vicc hogy ilyesmi hiba előfordulhat, azért ez már alapnak kéne lennie.... Meg hogy a 8Gb ból örül az ember ha van 1.5 Gb... azért jobb lenne ha lenne kb 3 Gb...
-
Apooca
tag
Köszi mindkettőtöknek, akkor nem értem sajnos
Az eltérés az, hogy nekünk eddig telepítve voltak a játékok, és egy frissítésnél nem engedte, nektek meg eddig nem volt telepítve...[ Szerkesztve ]
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
khalox
őstag
Az a probléma, hogy az "utód" is már kifutó modell. Ezek a zenpadok meg, amikkel most van tele minden, igazi visszalépés mind teljesítményben, mind minőségben,
Van a családban egy ME176C és egy ME181CX. Egyiket sem cserélném le, mert jobbat csak nagyon drágán lehetne kapni (a 7''-est még csak-csak, de különösen a 8'' nehéz ügy).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.