Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
És szerinted egy Tagan 880 wattos táp vesztesége nem jelentősen nagyobb egy Brazoson? Eleve az a 25 wattos fogyasztás az ilyen táp bekapcsolási határa. A hatásfok amit elér, az a lehető legrosszabb. Ha 60 wattos táppal mérnék, akkor feleannyit is fogyasztana. Tudod platformdizájn, de nem írom le újra.
A PH azért nem tér át ilyen mérésre, mert mi a teljes platformdizájn fogyasztására vagyunk kíváncsiak nem arra, hogy csak a rendszer egy apró eleme mennyit fogyaszt. A felhasználónak az számít, hogy a konnektorból mennyit eszik a rendszer.
Aki úgy mér ahogy leírtad, az kihagy minden olyan elemet a rendszerből ami még fogyaszt, az alaplap összes komponense, a vezérlőhíd és a többi extra vezérlőlapka.
És igen, ha ezt így kihagyod, akkor az Atom, a Brazos, a Llano, a Sandy Bridge, és a VIA új termékei is hasonlóan alacsony fogyasztást fognak produkálni, mert a lapkaszintű energiagazdálkodás nem nagy kunszt manapság. A platformszintű, na az nehéz, és ezért raknak Brazost és Atomot a netbookokba, mert ebből a szempontból a Llano és a Sandy Bridge le van maradva, mint a borra való, de az utóbbi termékeknél nem is ez volt a cél.Jó én meg találtam már az Ivy Bridge-ről is tesztet. Szerinted mennyire lényeges, amikor a termék 2012 áprilisban jön. Ezek ES megoldások nem kereskedelmik. A kereskedelmi termékekre a tesztengedély január 4 után volt.
Most szerinted én ezt honnan tudjam? Sose volt Ionom. Atomom volt, meg Brazosom, de a Core 2 Quadomhoz képest nem vettem észre eltérést az internetezés területén a PH fórumán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest