- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Köszönöm mindenki véleményét. Meglett az "eredmény", összeszámoltam a véleményeket: Toronymagasan a középső nyert 16 (+2 más topicból) szavazattal. Második a harmadik kép lett 5 szavazattal, s szorosan mögötte 4 szavazattal az első.
Akkor a középső megy a request topicba.
Köszi a véleményeket! -
DEJVID
őstag
Első első első

-
Buresz
csendes tag
-
brownus
veterán
középső
-
Pompi
nagyúr
Egy szavazat az eredeti három kép közül a középsőre.
-
gamerkiller
senior tag
Szerintem utolsó..

-
Vakegérke
félisten
Nekem a középső tetszik.

-
Ice!?
őstag
-
szablya
aktív tag
Harmadik.
-
DEJVID
őstag
Szerintem az első

-
alien_
őstag
-
D1Rect
félisten
A fekete hajúból a második, a csukott szájú.
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
Móci
addikt
A középső a legjobb!

-
Arnold2
őstag
Az igen, eddig elég egyértelmű.
Köszönöm szépen a véleményeket srácok. Még van vagy 6 napom, hogy eldöntsem melyik is legyen. Én is lassan lassan hajlok a középső felé.
-
Eagle16
addikt
Szerintem a második

-
zoo8800
veterán
középső

-
7
addikt
Azt hiszem, az első eltérő álláspontot én fogom képviselni: Nekem a harmadik tetszik

-
Zoli1222
addikt
A középső a legjobb, szerintem is.

-
blokad
senior tag
Középső
-
sgergi
veterán
-
Arnold2
őstag
-
DEJVID
őstag
Ezek miből vannak? Úgyértem, milyen rajzfilm, vagy ilyesmi?
-
Thunderzolee
veterán
Középső.
Bocs, a kettő közül inkább a csukott szájú.
A harmadik meg mittudomén, olyan izés. Inkább a középső.
-
littlelion21
addikt
Egy szavazat a középsőre.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest