- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hinném, hogy úgy állt volna hozzá, hogy valami nagyot alkotott. Simán megmutatta, hogy neki hogy működik, nem kell helyből rávetni magad...
Az Arduionban meg az a jó, hogy egyszerű. Különben képességeiben nem egy nagy valami, de nem is hardcore dolgokra való. Arra ott az assembly.Én mondjuk szeretem magam írni a dolgaimat, de sokszor merítek a példaprogramokból is. Azért vannak.
-
Volkov
senior tag
Nem értek egyet.
Miért kéne mindent a 0-ról írni, ha valaki már megcsinálta?Az alapot nem én írtam, de mára eljutottam oda, hogy a saját igényeim szerint alakítom a kódot, pl máshogy néz ki a kiírás, tettem bele hőmérőt, stb.
Itt egy példa rá
(a kocsin kívül is folyik a fejlesztés, a másik a kalibrálás miatt van bent)Sokkal könnyebb úgy tanulni (szerintem) ha van adott cél, mint hogy villogtassunk egy led-et mert az jó.
Egyébként tervben van a full saját verzió is, a sebesség mérés már megy!
Cél IC meg sok feladatra nincs. Erre se. Öreg kocsi, 86-os, nem OBD-s.
-
Az már a fejlesztő döntése, adja-e hozzá (alapeset ugye az, hogy igen, mert az Arduino erről szól). Én ha végre eljutok a cikkírásig, nyilván felteszem a progikat is hozzá.
Másik dolog : aki meg akarja otthon valósítani, majdnemhogy forrás nélkül is meg tudja. Aki nem járatos az elektronikában, az viszont vehet egy saját igényei szerint programozott cuccot, de akár olyat is lehet, hogy építtetsz egy egyadi cuccot, amire fejlesztő olyan változtatásokat csinálaht, amilyet csak szeretnél, és pl. te fel tudod tölteni a hardverre az új progit, mintegy firmware jelleggel.(Amúgy a konkrét eset, szerintem ezer ilyen tachográf forrást lehet találni.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest