Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Én is segítek ha tudok, de csak ha segítségről, ötletről, iránymutatásról van szó, és nem "csinálja meg ezt nekem valaki"-hozzáállással írnak a fórumra. Az SQL-es kérdésnek már erősen üzleti alkalmazás szaga van. Szerencsére az általam látogatott topicokban még nem fajultak el ennyire a dolgok.
-
ArchElf
addikt
Asszem idióta vagyok - ma is segítettem legalább három embernek

AE
-
danih
veterán
Nem akarok védeni senkit, de el tudom simán képzelni, hogy a kért dolgok munkához kellenek. Namost ha valaki a feladatot megoldja, én nem ítélem el, ha ezért pénzt kér. Én is jöttem már ide a fórumra munkával kapcsolatos dologgal, és eszembe sem jutott, hogy ingyen kérjem.
-
Alexios
veterán
Mondjuk aki azért ír be egy topikba, hogy a komplett kódot más írja meg, akkor nem lepődöm meg ezen
-
Programozóknak szerzek munkát!!! Jutalékot megbeszéljük.

-
nincsisbéla
aktív tag
Szomorú, mást (szépet) nagyon nem tudok erre mondani! Értem én, hogy kell a pénz, de azért...

-
TazLeacher
nagyúr
Másrészt aki aprózik, az valószínűleg nem azt adja el, amit maga gyártott, hanem a korábban megvásárolt cuccokon szeretne egy kis pénzt nyerni.
Amit abból a pénzből vásárolt, amit a "maga gyártott" dologért kapott...semmi kivetni valót nem látok abban, hogy valaki pénzért adja el az idejét másoknak, hiszen ezt csináljuk a munkahelyünkön is. Az meg, hogy ki, kinek adja "ingyen" az ilyen dolgokat, az a saját döntése. Egy programozó pénzért csinálja ez. Gondolom egy szakácstól se várnád el, hogy ingyen ugorjon át hozzátok, és főzzön egy vacsit.
szerk.: mondjuk azt tényleg nem tudom - nem értek hozzá - hogy ezek milyen melóval járnak. Ez esetben persze - mondjuk pár perces munka - módosulhat az álláspontom.
-
csƵ
addikt
Én is tapasztaltam ezt nemrég. Míg tavaly ingyen megcsináltak nekem egy néhány soros programot ingyen. Addig pár nappal ezelőtt volt, aki 30k-t is elkért volna egy hasonló hosszúságúért...

Aztán végül egy külső ember megcsinálta 2.5k-ért. -
Mr X
veterán
Van egy másik vetülete is. Megcsinálja neki, mert nem sok idő. Aztán majd jön, hogy ez kéne még bele, meg az. Aztán meg egy másik dolog kell neki. És a végén ott tart majd, hogy ő lesz a köcsög, mert nem hajlandó segíteni.
Ez a pénzemlítéses dolog nagyon jól kivédi az ilyeneket.

-
ArchElf
addikt
Az első tényleg egy 1-2 órás meló (nem is ide való volna a kérdés, hanem a "milyen program ami" -ba); a másik kettő viszont 5, max10 perc. Persze mind a két kérdező stílusában van valami bicskanyitogató, de ha ugye a fizetni hajlandó érte a tag, az ember az ördögnek is dolgozik (kis túlzással)

jer1cho: Nem. Aki nem aprózni jár ide, az azért valószínűleg teszi, hogy elb@ssza az idejét és/vagy mulasson másokon...
Másrészt aki aprózik, az valószínűleg nem azt adja el, amit maga gyártott, hanem a korábban megvásárolt (esetleg kapott, rosszabb esetben talált) cuccokon szeretne egy kis pénzt nyerni.AE
-
Mr X
veterán
Senki sem szeret ingyen dolgozni.
-
ArchElf
addikt

AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest