- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
cyberkind #11179 üzenetére
Én ezt a fajtát szeretem nagyon, nem csúszik annyira a telefon (mert gumis), emlékeztet a szeretett n95ösömre
-
zsolthee
senior tag
válasz
cyberkind #11167 üzenetére
A fólia mennyire védi a sérülésektől?
Szerintem nem kényes, nagyon strapabíró készülék.
A napi használattól óvja. Leteszed az asztalra, farmerzsebbe pakolod...volt, hogy bicajos táskába betettem a kulcscsomó mellé.Semmi baja nem lett. Ezekre jó a fólia.
Egyszer kiesett a pénztárnál a zsebemből a járólapra. Egy nagyon pici nyoma van a fém részen, de nem is vennéd észre ha nem mondom. Érdekes, amikor a kocsiból szálltam ki és a betonra esett, nyoma se volt/lett. Csak feleslegesen szentségeltem.
A tokot akkor dobtam le először, amikor navigáció közben kiírta hogy túlmelegedett a készülék. Azóta nincs rajta és nem is volt többé ilyen üzenet.
Meg azért sem kell rá, mert így szép ahogy van. Minden kiegészítő csak ront a megjelenésén...szerintem. -
Zozzer888
addikt
válasz
cyberkind #11171 üzenetére
Én azért szeretem a tok alatti fóliát, mert így nem kell foglalkoznom vele. Bemegy a por, nem megy be, karcol nem karcol. Tok nélkül leteszem jaj mi lesz. Mi lesz, mi lenne, semmi nem lesz. Ha összekarcolódik a fólia, akkor buktam azt a 100ft-ot amibe került és rakok fel másikat
De ha az üveg karcolódna az zavarna.
Más: Előre rendeltem üveget, mármint kijelző védő üveget...de már lassan 1,5 hónapja jön
-
zsolthee
senior tag
válasz
cyberkind #11165 üzenetére
A tok és a hátlap közé bekerülő por/piszok miatt..legalább is nekem ez a tapasztalatom.
Ilyen szempontból az átlátszó műanyag hátlap a legrosszabb.Le is vettem róla.
Egyrészt jobban melegszik intenzív használat mellett, másrészt esztétikailag nem túl vonzó.
Én már hónapok óta csak egy matt fóliával használom.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával