- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
erdoke #12679 üzenetére
Nekem nem a tárhellyel van gondom , pusztán azt fejtettem ki többször hogy 8-as rendszerrel nem az igazi a 4S . Jó persze mit várok egy 3 éves rendszertől bla bla.. De én annak a híve vagyok ha valami jó , és igen is jobb a 7-es 4S-en akkor minek rontsam el. Persze megértem azokat is akiknek szüksége van a diktálásos , vagy egyéb mac es kényelmi funkciókra , de mivel én nem élek egyikkel sem és windows 8.1 et használok emiatt számomra lényegtelenek ezek az opciók.
Lacopapi :(B)És hogy miért vettem anno 8GB-s telefont ?. Mivel számomra teljesen elég ez a tárhely . Valamint anyagi lehetőségeim eddig engedtek rugaszkodni. ( választhattam volna 5c-t de az pocsékul néz ki és szerintem egy balul sikerült mellékág.. ) Természetesen bombázhattok a kérdésekkel , hogy akkor "miért pont szifont vettél" . Mellesleg csak azért mert régebben.... jó rég egy 3G tulaja is voltam. Már akkor köröket vert rendszerben és gyorsaságban bármelyik telefonra. Ezek után úgy gondoltam hosszú droidos kitérésem és kínlódásom helyett választom a jól bevált Apple utat egy megbízható készülékkel ami a 4s volt.(/B)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával