Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tylerddd
veterán
Nálam pont a 6.1.3 által hazavágott akkuidőt tette helyre a 7.0.2. Sőt, ennyire soha nem bírta szuflával a telóm. Persze ez felhasználónként változhat. Lag előfordulhat, de nem olyan zavaróan, mint egy androidon (pl. billentyűzet késik, néha, egyes appoknál). Fagyni meg soha nem fagyott. Én személy szerint bugot sem veszek észre, de lehet, h azért, mert én nem használom az adott funkciót, amivel előjöhet.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Thom!
veterán
ios7-ben kilehet lőni az állandó 3G adatkapcsolatot?
-
tylerddd
veterán
Értem. Én gyűjtenék a helyedben. Nem volt soha i4-em, egyszer nyomkodtam meg, amikor megkértek, h fotózzak vele, utána pedig megnéztük a képeket. Hááát, szerintem sokkal komolyabb, szemmel látható sebességkülönbség van i4 és i4S között, mint i4S és i5 között. Már a kamera iszonyat lassan indult el a 4S-hez képest.
-
oszi666
őstag
Mire fogsz valtani es miert valtasz? Ha nem tolakodas ird le legyszi, mert en ev vegen valtanek droidrol. Nekem az 5 ara meg mindig tulzas, szoval 4st veszek majd.jo volt buheralni a droidot egy evig de meguntam. Huszoneves ferfi letemre csak egy stabil kapcsolatra vagyok...
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Ja és szerintetek az 5s mikor jelenik meg itthon? Kivancsi vagyok lejjebb viszi-e az arat a 4s-nek.ugy tudom a 4s, 5s, 5c marad tovabbra is gyartasban. Arra gondoltam, ha a szolgaltatok a 4-et kiveszik a listakbol, esetleg a 4s ara is meg lejjebb csuszik.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
tylerddd
veterán
válasz oszi666 #8819 üzenetére
Október 25-én jönnek az új készülékek.
Már korábban írtam, h ezeknek a megjelenése nem valószínű, h lejjebb vinné a 4S árát, egyiknek sem konkurenciája. Pl. a Galaxy S2 ára sem csökkent az S4 megjelenésével, az inkább már csak az S3 árának tett be. A 4S 8GB-os verziója meg egyébként is be van már árazva régen az Apple Store-ban, ha jól emlékszem 124.990 az ottani ára. Ha jön le az ára, az sem az új telók miatt lesz, hanem, mert egy 2011-es készülékről van szó. A gond ott lehet, h majd nem kapsz újonnan, csak 8GB-os 4S-t, ami meg nem ér semmit. i4S az Apple Store-ban
-
Macccy
senior tag
válasz tylerddd #8820 üzenetére
Naaa, ez így nagyon csúnya, hogy "nem ér semmit", ér az még. Vagy a piaci árára gondolsz? Mert az a 8GB az nem a világ vége azért, sokan elférnek még akár zenékkel is annyin. Max nem kell fennhagyni felesleges 1G méretű játékokat. Nekem 16GB van és most is szabad valami 7 és fél Gig, ami azt jelenti, hogy alig több mint 6 Gigát használok ... És van fönn cucc, ami nem nagyon kéne ...
Persze nyilván 16GB -t kell venni, aki tud!
-
Macccy
senior tag
Meg ne sértődj, de én mindig nevetek az ilyen nagy problémákon, mint a bluetooth kapcsolat korlátai Ez a bluetooth fájlküldés még 1999-ben volt menő, csengőhangokkal! ... Sőt ha összeérintitek a telók végét, akkor se történik semmi!
Na, nem baromkodom, szóval fájlküldésre szerintem használjatok pároddal megosztva felhőt, Dropbox, Skydrive, GoogleDrive, vagy kisebbekhez ott az e-mail.
-
oszi666
őstag
A 8 gigás 125k??? Azert az tulzas szerintem. Remelem magentanal marad 16os, mas,ilyet nem is lattam. A 8 giga pedig semmire sem eleg
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz oszi666 #8823 üzenetére
Es ugye azt se felejtsuk el, hogy abbol befoglal a rendszer majdnem 2GB-t!
Es onnantol tenyleg szukos a mutatvany - noha nekem volt 8GB-m es nem tartottam rajta felesleges dolgokat - ugy eleg volt.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
tylerddd
veterán
Egy-két hd videó és tele a puttony. Kegyetlen eszi a helyet. 6,5GB a felhasználható tárhely a 8GB-os modellnél, szerintem nevetségesen kevés egy okostelefonba. Minimummá tenném a 16-ot, de inkább a 32-t és léphetnének feljebb akár 128GB-ra is. Én tuti 32-es készüléket veszek következőre, legyen az akármilyen rendszer is. Az pedig számomra nem megoldás, h leszedem, ami nem kell. Bármikor kellhet bármilyen app, ami egyszer bevált. Bármikor szükségem lehet, h feltegyek egy filmet, pár zenét stb. Ezek már nálam cinkesek lennének, 3,4GB szabad helyem van jelenleg.
-
Macccy
senior tag
válasz tylerddd #8829 üzenetére
HááDéé videóóó ??? ... mégegyszer ... HD videóóó ??! Mekkoraa? Mármint egy telefonon? Egy telefonon, amin 540p -nél nagyobb felbontást pazarlás is megnyitni, de a 3.55" (-nál is kisebb ugye a letterbox) képátló miatt amúgy se lehet egy nagy élmény!? Ezen te mozizol?
(itt jegyezném meg, hogy egy 4,7" tepsin se moziznék, szóval nem abba az irányba mutogatok, nekem is 4s-em van és max 4" a telefon számomra) -
matyi19
őstag
Ugy nez ki holnap kuldom futarral a feltve orzott iPhone 4s-em...
-
venge
aktív tag
-
venge
aktív tag
Lassan egy hete megvan a 4s, de csak a hétvégén kapja meg a párom. Én minden nap kézbeveszem, nézegetem, annyira tetszik a minősége! Azt látom, hogy vigyázni kell vele, mert leesésnél azonnal elpattanhat az üveg, de, ha nekem is lesz, akkor veszek rá ilyen tokot.
Egyébként meg lebuktam. Itt vettem a készüléket a Prohardveren. Vásárlást követően a hétvégén értékeltem az adás-vételt, viszont elfelejtettem, hogy valami regisztrációs hiba miatt a párom e-mailjével regisztráltam itt, így ő kapta a visszajelzést a Prohardvertől. Ez van.
Kérdésem lenne: T-mobilos telefont vettem, serial alapján megnéztem, hogy rendben van a készülék. Azt nem tudom leellenőrizni, hogy részletre vették-e a készüléket és, hogy van-e még tartozásuk? -
Tibee86
nagyúr
válasz matyi19 #8839 üzenetére
S4 minit nyomogattam épp tegnap, mivel az S4 mérete miatt nálam teljesen esélytelen. Nem rossz, de nem érzem úgy, hogy érdemes lenne a 4s-t lecserélni rá. Más 4-4,3 körüli alternatívát nem nagyon találtam.
venge: "Kérdésem lenne: T-mobilos telefont vettem, serial alapján megnéztem, hogy rendben van a készülék. Azt nem tudom leellenőrizni, hogy részletre vették-e a készüléket és, hogy van-e még tartozásuk?"
Nem fogod tudni, max ha van ismerős a T-nél. De ugye számlatartozás miatt is tiltanak, tehát még amiatt is aggódhatsz.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Mint tanult kollégám, erdoke rávilágított, a telefonnal készített HD videókra gondoltam, nem az egérmozira! Úgyhogy nehogy kiessen a szemed 8GB-on szerintem csak az fér el, aki a készülék okos részét nem használja ki. Női rokonom pl. alig telepített appot a telóra, két oldalnyi cuccal elvan, fotóval és videóval viszont tele van a készülék. Mondjuk szerintem neki kár is volt i5-t vennie, mert semmit nem használ ki egyébként rajta igazán.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz tylerddd #8843 üzenetére
Azért az baromira nem igaz, hogy akinek 8GB kevés, az a telefon okos funkcióját nem használja ki!! Vagy tán a telefon okos funkciója kimerül abban, hogy hádé vidijókkal meg csilivili játékokkal pakolom teli?
Pl. a TomTom Europe, a Jogtár, az English-English, a 1password, a GoodReader, az AutoCAD, a Reeder2 vagy az iTunes Match pont, hogy a telefon okosfunkciósságát használja ki, mégse kell ezek mellé feltétlenül 16 vagy 32 gigás változat...
-
Macccy
senior tag
Na igen, bevallom erre nem gondoltam. Rögzítettem már vele videjókat, ilyen 2-3 perces snitteket (lovas akadályverseny 1-1 kör) de nem gondoltam bele, hogyan rögíti vagy mivaaan. Enter! Kész. Mondjuk nem is lettek kicsik, pár hete kukáztam ki őket a készülékről, miután már Dropboxba úgyis elküldtem ...
-
Macccy
senior tag
válasz Tibee86 #8835 üzenetére
Nem. Komolyan gondoltam. Egyrészt nem én vagyok a brókere, hogy végigmenjek a teljes árlistán, másrészt mindig lesz ilyen, hogy 20-30-cal többért toronyórát kapsz lánccal (20-30 azért már újabb ~20% felár). Az i5 mindig ott volt 20-30 ropival fentebb, ez nem újdonság, ellenben a 4s topic.
Ráadásul nem mondott preferenciát, hogy neki független kell e, én meg magam részéről teszek rá, hogy T-függő, ha egyszer úgyis onnan kapom a szolgáltatást ... Egy javaslat volt, nem erőszak. Érteeem?
-
oszi666
őstag
Megnyomkodtam apam galaxy s4 minijet(dualsimes a munka miatt) es egesz jopofa volt, szeretheto keszuleknek latszott. De en most androidtol elszakadok egy idore.
Tobbieknek: nekemaz tunt fel ipadon, hogy nehany alkalmazas merete szerintem nagyon nagy, akar 70 mb-ot is elfoglalnak. Az iphoneon is így van,p, vagy ez a tablet-mivolta van igy ipadon?
Fix hogy 16 gigasat veszek, en telon hallgatok zenet, szoval kell a hely.
Meg meg annyit, hogy t-nel az online boltban a 4s-bol csak 16 gigasat lattam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Kupon kunyeráló
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest