Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CarryPotter

tag

válasz bbendre #189 üzenetére

Szia! Én 512es S22U mellé vettem egy 256os 14PMet, csak úgy kedvtelésből mert megtetszett. A Samsungot március óta használom ezt pedig 16.óta, így talán össze tudom hasonlítani a kettőt. Előre leszögezem mindkettőt nagyon szeretem nem kívánok egyik pártjára sem állni. Nekem samuban pl.kijelző nagyon tetszett hogy tud 1700nitet, most meg itt van ez ami 2000et, egyszóval brutális. Dynamic island eddig kevésbé tetszett de mióta használtam navira a telót ez megváltozott, nagyon tetszik hogy kiteszi oda a következő lépést, szóval azért tud hasznos is lenni nem csak eyecandy! Kamera talán kevésbé tulszaturált mint S22U de kinek mi, nekem mindkettő kamerája szuper. A chip viszont brutál, elképesztően gyors, ahogy a kolléga is írta a tesztben, nem lehet megakasztani, játékok szintén sosem látott simasaggal futnak. Nos, ez samsungrol nem elmondható. Akksija is nagyon jó, nalam estére 40-50%marad pedig kapja rendesen a munkát (telefonálás,böngészés,stb). Aodot nagyon szeretem, jobban bejön a teli képernyős aod mint máshol, egyszerűen ez egy újdonság, és addig amíg estére marad 40%om pont nem érdekel hogy mennyi plusz energiát fogyaszt. Szóval nekem nagyon bejön a 14es, sajnos az ultrat azóta sem kapcsoltam be.... :Y

• koxx

MODERÁTOR

LOGOUT blog

i12-höz képest tudom mondani
    mivel most egy aw7-tel van párosítva így az akkut jobban eszi
    az aod jó is meg nem is, droidon szerettem, de ez olyan felemás, nem sok értelme van és tényleg harapja az akkut
    a kamerák brutáljók, főleg a makró, ebben az i12 elég gyenge volt, ill az optikai zoom mert ez sem volt rendesen így nekem ez mindenképp fejlődés, portré módban is mintha gyorsabban exponálna
    a medzsikájlend, háát, egyelőre nem használható ki rendesen amíg a 3rd party appok nem támogatják igazán, talán még csúnyábban lóg bele a kijelzőbe mint a félkapszulás notch
    a fényerő tényleg nagyon magas lett, ami kültéren különösen hasznos
    videózni se volt sok időm, de az akció módot kipróbáltam futkosás közben és tényleg mintha csak sétálnál
    gyorstöltés engem annyira nem érdekel, de kétségtelenül fejlődnie kell ebben az almának
    töltő hiánya, na itt érzem eléggé, hogy a k.anyjukat.

• icecave

nagyúr

Mit szeretnél tudni? Én 13PM-ról váltottam 14PM-ra. Én minden évben váltok, annyi csak a variálás, hogy néha nem rögtön, hanem pár hónappal megjelenés után. Vártam az AOD-ot, használom is, de már előbb leírtam, hogy én irodában ülök, eddig is 800szor rányomtam a kijelzőre,hogy lássam, nem maradtam-e le valami értesítésről (igen, van Apple Watch-om, de arra csa ka legfontosabbak vannak beállítva, hülyét is kapnék, ha egész nap csak rezegne a kezemen), így kb. ugyanannyi akut használtam el az ébresztgetésekkel, mint most az AOD.

A dynamic island jópofa, ötletes,hogy használják ki a "szükséges rosszat" valami feature-el. Bár ez majd akkor lesz igazán hasznos, mint a lockscreen widgetek, meg a live activities esetében, ha a 3rd party fejelsztők szépen kijönnek a saját kis megoldásukkal rá.

A megéri-e dolog meg mindig egyéni preferencia kérdése, van, akinek meg, van, akinek nem.
    Ami engem illet, 40 évesen inkább erre a "hobbira" költök, mint cigire, alkoholra, bármire. Minden hobbi pénzbe kerül, csak van, ami sokszor kevesebbe, van, ami meg egyben többe. A végén ugyanott van az ember. Félreértés ne essék, mindenki arra költi a pénzét, amire csak akarja, ez pusztán az én szemszögem.
    Számomra a legkisebb változás a 11PM-ról 12PM-ra volt, ha az utóbbi pár évet nézzük. 13PM-al jött be az adaptív 120Hz, az mindenképp látványos volt számomra, főleg, ha elkezdek használni valami 60 Hz körüli cuccost, köztük az M1-es ipadot itthon. Ehhez képest a 14PM-et meg leírtam az előbbiekben.

• domos

senior tag

Én 13 pro maxot váltottam 14 pro maxra, a 13 marad másodlagos telefonnak. Én bírom az apple cuccokat, meg is veszem mindig az újat mert telefonbuzi vagyok, de amúgy ha objektíven nézem a dolgot akkor kb. annyi a változás hogy a 14pm-ben gyorsabb a proci, (nincs ember aki észrevenné amúgy benchmarkokon kívül) jobb a kamera meg a kijelző, illetve az akksi tovább bírja. Dynamic Island, AOD, ilyen retekségek nem izgatnak.

Új hozzászólás Aktív témák