- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
iphone magsafe kompatibilis autos telefontartot szeretnek venni, amit mindenfele szellozore fel lehet aggatni.
Az ESR markabol talaltam kor illetve negyzet alaku halolock nevre hallgato tartot. Az jo lehet? Esrgear.com megbizhato?
Egyeb ajanlatokat is szivesen varok, lehet hazai vagy kulfoldi is. -
hardline
senior tag
válasz
TechN7ne #3724 üzenetére
Arra. Háááát, 2018 őszén a náluk 14 hónappal korábban vásárolt iphone-t szerettem volna gariztatni kijelző sárgulás miatt. Úgy tudtam, hogy a hivatalos viszonteladóktól magánszemélyként vásárolt apple termék már akkor sem 12 hónapig volt garis, de elhajtottak a picsába. Nyíregyháza MediaMarkt. Mondanám, hogy kifogtam egy arrogáns
faszkalapota sokból, de kétszer is nekifutottam. -
hardline
senior tag
-
hardline
senior tag
válasz
icecave #3718 üzenetére
Köszönöm! Az ESR jónak tűnik. Ki fogom próbálni. Most Aliról azt írja nem szállít hozzánk, az esr global boltban meg elfogyott. Magsafe kompatibilis tokot használok. Mediamarktban vettem, már nem emlékszem a márkára. Üveget is onnan vettem, de fos volt.
Az Armorite elfér tokkal, vagy a simát próbáljam inkább?Az állandó hólyagosodás miatt már eljutottam oda, hogy tegnap rendeltem puha fóliát. Az csak nem válik fel...
anderledani
sfdrakex
Nektek is köszönöm! Ha ESR-t nem tudok venni 1-2 héten belül, teszek egy próbát a Spigen-nel. Anno a Oneplus-on nekem nem vált be, de annak már vagy 2 éve. -
hardline
senior tag
Sziasztok!
Az iglass kijelzovedovel van itt valakinek tapasztalata? Probaltam mar szamos uvegfoliat, de 3-5 nap utan a hangszoro iranyabol egytol egyig felholyagosodik, emiatt a faceid nem lat. Ez az iglass garanciat vallal erre is. Tenyleg kuldenek ujat, ha felvalik? Eleg nagy kamunak tunik ezzel a kijelzo garancias szoveggel az egesz ceg. -
hardline
senior tag
Sziasztok!
Csütörtökön egy óriási problémába ütköztem. Reggel még sikeresen lebonyolítottam pár hívást, majd minden előjel nélkül jött a gond. Telefonhívás közben nem volt hang. Ha én hívtam, akkor már a tárcsázás hang sem volt hallható számomra. A mikrofon működött, mert a másik fél mindent hallott. Ha engem hívtak ugyan ez volt a probléma. Zenelejátszó és minden egyéb működött.
Próbáltam autós kihangosítóval, órával, telefon hangszórójával, de a mikrofon működött, én viszont nem hallottam semmit.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Nekem úgy sikerült csak megoldani, hogy alaphelyzetbe állítottam...
IOS 16.0-ra frissítve a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!