- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Crafter32 #48 üzenetére
Mint mindenhol, Magyarországon is vannak gazdag emberek, innentől kezdve nincs kevesebb értelme mint bárhol máshol. A drága cuccoknál minden relatív, ez se drága ha azt nézzük, hogy jelenleg az androidos gépekbe jobb esetbe is "csak" 1920x1200-as felbontású kijelző kerül és lassabbak is, áruk viszont ottvan mint ennek. Aki gazdag és igazán nagyfelbontású kijelzővel szerelt tabletet akar annak nincs sok választása, ipad vagy nexus 10.1, ami már elég régi.
-
kutkut
addikt
válasz
Crafter32 #48 üzenetére
Valószínűleg még nem használtál ilyet hosszútávon...
Ez nem baj, én is így voltam vele sokáig. És nem azt mondom, hogy nem tudnám nélküle elképzelni az életemet, de jó, hogy van. Értelme nem sok van, mert amit tud, ugyanazt meg lehet csinálni egy mobillal vagy egy PC-vel. Csak itt kényelmesebben teheted meg mindezt. Van(nak) aki(knek) megér ennyit a kényelem, ennyi.
Na mondjuk ennyit nekem sem ért volna meg, én nem is új áron vettem az enyémet, de ez már egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest