Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Gadgetfan_ #641 üzenetére
Én ezt értem, de egy ekkora cégtől szerintem ciki az ilyen kifogás. Ha csak a kijelzőt nézzük akkor már tavasztól voltak elérhető fullHD-s telefonok, nemrég jött ki az új nexus 7 is. Amikor tavaly megjelent a mini akkor borítékolható volt, hogy lesz retina is és ezt az Apple is nagyon jól tudta. Főleg úgy, hogy sok helyen írták, hogy az Apple legalább másfél (ha nem kettő) évvel előrébb jár/tervez. Szóval bőven volt egy évük, hogy összehozzák.
Megértem, hogy nem csak az anyacégen műlik a dolog, hanem a beszállítóknak is oda kell tenni magukat, de akkor még mindig nem értem, hogy idén miért tudta őket beelőzni szint mindenki, és én most itt a kijelzőre gondolok, minden mástól elvonatkoztatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest