Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Na igen én is erre gondoltam hogy anyámét nem használhatom,mert akkor új ID-t kéne csinálnom...Fontos volt a progi egyébként nem vettem volna meg..gyorsan kellett így más lehetöségem nem volt...A számlán volt elég keret,de csak valamiért levontak(utalás,pénzkivétel stb.) és pár cent hiányzott.Meg ugy voltam vele ha nincs annyi akkor ugyis elutasítja a vásárlást.És hogy hogy a progit akkor letöltötte?Nem tudom,holnap bemegyek a bankba teszek rá egy 50eurot ha ugyse megy akkor dobom ki az ablakon mint a huzat!Már nagyon mérges vagyok,mert mindenben korlátozva vagyok se update se ingyenes programokat nem tölt le,szóval csak azzal tudok működni ami fel van telepítve a tabletra...
(#2924) zorromoto: nálam is kiváltotta a laptopot!
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest