- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s.Oliv3r #350 üzenetére
Legalább megoldódott.
Én most azzal szívok, hogy Macbook air-t jórészt monitorra kötve használom asztali módban. Ehhez ugye kell egér-bill, nekem egy Logitech Craft és egy MX master 3 van. Mindkettő bluetooth-on csatlakozik az air-hoz, mert a dongle-t nem tudom bedugni, hisz nincs port már szabad (egyik a power, másik a monitor ugye). A lényeg,hogy ha még az airpods-ot is használom, elég sokszor berobotosodik a hang, de ha kikapcsolom a billentyűzetet, akkor teljesen rendben lesz, és a hatótáv is jobb. Eddig ezzel nem volt gond, de Mac OS 14.1 és iOS 17.1 óta fennáll ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- iPhone 16 Pro Max fólia (2db)
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest