Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
#18 Lauda

-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Felesleges sikitani, a pok ugy sem hallja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cthulhu Dawn
őstag

-
-
Szorakozzatok csak a pokkal:

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Kár, hogy ezt nem láttam.

Üdv újra itt, cimbora!
-
Csoffadalom
tag
Hát én meg taposom mindet ameddig felismerhető részei vannak, főleg a pókokat utálom de nagyon.
Egyszer régebben egy volt kollégám behozta melóba a madárpókjának levedlett bőrét vagy szőrét. Épp a jelenléti ívemet írogattam és egy laza mozdulattal betolta az arcom elé a nagyobb tányér méretű dobozban azt a dögöt. Kis híján kiugrottam az ablakon, pedig 2-3 méterre volt tőlem, ráadásul a másodikon voltunk. Szóval én nagyon de nagyon utálom a pókokat.
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
én egyszer próbáltam meg... papírlapra szépen "fellépett" a pók, majd nagyon gyorsan elkezdett rajta felfele mászni, azaz felém, ez nem töltött el túl jó érzelmekkel, és az a pár méter ami az ablakig volt, nagyon soknak tűnt, közben forgatni a lapot... azóta inkább porszívót használom... (vagy hajlakk)
-
-
Hat nem is tudom. En nem szoktam bantani az allatokat, amig az elet kornyezetemet nem probalja meg hasznalni. Nem tudom milyen pok volt ez, de valoszinu en is agyoncsaptam volna. Lehet valami merges, agresziv pok es akar baj is lehet belole, ha megcsip. Az ember elete fontosabb, mint egy pok. Pl a wc tartaly mellett eldegelt egy ks pokocska, azt nem bantottam, honapokig elvolt ott. Engem nem zavart, igy nem csinaltam vele semmit. Aztan valahova eltunt.
-
Mustaros
aktív tag
A4-es lapot gyorsan alátolni és kidobni a kertbe , minek öljem meg?..

-
Vakegérke
félisten
Nem agyoncsapni, hanem Chemotox-szal lefújni kell a hívatlan látogatókat. Mondjuk én sem számítottam volna rá, hogy egy nagy családot irtok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Barhol lehet vegulis. Lehet mar egy kifejlodott orias tarantula lett belole.