Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
2 napja vettem meg én is a steam -en, 5 euro volt. Nagyon nagy játék, és ráadásul még achievementeket is ad.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Bioshock. A Fallout-sorozattal együtt az a franchise, amit képes vagyok rajongásig szeretni, és "felnőtt" gamer életem talán legmeghatározóbb élménye.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
danih
veterán
Jól jött a kis recenzió, pont most volt bagóért a játék a Steam-en.
-
DeFranco
nagyúr
Én az 1 demójával játszottam anno, de valahogy nem fogott meg egyáltalán. Alapból nem szeretem az ijesztgetős/horrorisztikus (lost planet, random zombis címek, fear, etc.) játékokat, lehet ez az oka, pedig adtam neki egy esélyt.
-
albert8
veterán
Ez a játék pedig grafikában is ott van nem csak történetileg
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
addikt
Én is rengetegszer végigjátszottam. Egyszer külön azért, hogy a levitation (vagy valami hasonlót) 3-as szintre fejlesszek és tudjam a Spiclereket dobálni.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Anubiss
tag
Még mindig zakatol rajta a fejem, pedig van már vagy 3 napja, hogy kijátszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest