- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanyesz79
csendes tag
Hali!
Én tegnap megcsináltam az exe-s hivatalos T-Mobile-os frissítést, egyszerű volt és tökéletesen működik a teló, érzékelhetően gyorsabb, és az aksi valóban nem merül úgy mint Gen1-es korában!
Viszont lenne egy kérdésem. Miért kellene Gen2-ből Gen1-re visszacsinálni, ha egyszer ez jól működik és jobb lesz tőle a teló?
-
kevin.1
csendes tag
"FIGYELEM! A firmware cseréje (TPT alkalmazása) igen veszélyes/kockázatos művelet!"
Nem értek egyet, én is TPT-vel tettem fel a Gyári 2.1 Eclair-re (T-Mobile), a 2.3.3-as Gingerbread-et.
Az egész művelet 1 percig tartott, teljesen automatizált, nem kell attól tartani, hogy valamelyik lépést a felhasználó kihagyja..
A TPT bátran használható (de csak saját felelösségre, és az instrukciók alapos elolvasása után)
-
szki
őstag
Megint egy jó írás a készülék mély lélektanáról!
Bár nem mindent értek még belőle -
v64
csendes tag
Köszönet a munkádért.
Érthető, összeszedett és nagyon hasznos. -
lajozs
aktív tag
Nyilván (?) főzött ROMos vagyok, mint feltehetően az idetévedtek többsége. A hajdani cserét is egyszer követtem el; a 2.2 azóta is kielégít. Érdekel azonban a "szakmai"- bár sajnálatosan híguló - fórum, követem is rendesen.
A Te blogod viszont a tiszta szóé, helyre tett jópár dolgot bennem. Olvasását a fórum prominensei az emelt szinthez kötelezővé tehetnék.
Én nem vagyok prominens, még csak kommentelő sem. Így csak köszönöm Neked a hasznos munkát.Laci
-
kiscsáko
tag
Szia!
Nagyon jó leírás. Köszi!
üdv.
L -
anglergab
addikt
(#1) Eclips21
Úgy tűnik, hogy mindkét módszer gyakorlatilag Gen2-esít. Szigorú értelemben igazad van: csak a második módszer készít a gyári Gen2-vel teljesen azonos firmware-ű készüléket. Azonban a Gen2 minden előnyét megkapják a TPT-t alkalmazók is; sőt, csak ők egy további előnyhöz is jutnak: különösebb kockázat nélkül visszatérhetnek a Gen1-hez. Szóval a Gen1-Gen2 "hibridek" és a gyári Gen2-esek/vagy exe-s módszerrel Gen2-esített telefonok firmware-e között csak a NAND rejtett partícióinak kiosztásában van eltérés, ami gyakorlatilag lényegtelen különbség a mindennapi használat szempontjából -- ugyanakkor ezen "kis" különbségnek köszönhetően nem kompatibilisek firmware szempontjából a gyárilag Gen1 és Gen2 készülékek.(#2) kmisi99
Senkinek nem javasoljuk, hogy Gen2-esítsen! Ez több helyen szerepel a leírásban! Ez nem egy kezdőknek szóló, lépésről-lépésre vezető leírás, hanem éppen ellenkezőleg: már viszonylag hozzáértőknek készült elméleti összefoglaló.
Ismétlem: javasoljuk mindenkinek, hogy NE Gen2-esítsen, mielőtt a szolgáltatók nem biztosítják az ügyfelek számára ehhez a szükséges, hivatalos eszközöket (programokat)! -
kmisi99
addikt
Nem értem mi ez az óriási felhajtás a gen1-2 vel. Gen 1 re van egy csomó rohadt jó Rom mink szarakodni meg küzdeni meg dolgozni sok embernek hogy gen2 esítsék! Egyszerűen nem értem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest