Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
" Csillamponis melegfelvonulas" valahol ezt irtak amikor a konkurens ceg hasonlo megoldasokkal, szinvilaggal valtoztatta meg a UI-t..
Szerintem jo lett, vegre lett normalis stilusa az Androidnak.... Tetszenek az ikonok, megneztem anno a videot is a Google oldalan a sok sample, do and dont magyarazatokkal. Szerintem eleg jo lett. Ha a fejlesztok is hozzaillesztik az alakalmazasaikat a jovoben ehhez a UI-hez, akkor jo lesz.
A "Do Not Disturb" mod nagyon jo, en evek ota hasznalom iPhone-on. Kiirja ki keresett, nem kell nemitani, kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest