Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
"És mint már szinte minden levelező : a Gmail is le tudja kérni a normál pop3-as fiokok leveleit, tehát simán megcsinálom, hogy több egyéb címem is a gmail-ben landol. Pl a céges levelezés."
Hát én azért nem bíznék semmit a gmail-re a céges levelezésből. Sőt a magánt se.
Aktuális téma: Szinte az összes androidos telefont érinti a most felfedezett biztonsági hiba -
Fagyi
aktív tag
Én nem kötekedtem, nem is tudtam. Aztán mivel lecankóztak, mosolyogtam rajta kicsit és érdekesnek találtam.
A Nokiásoknak nem fontos,csak érdekes, ha SE tulaj lennék vagy Samu, akkor az azokban lévő funkciót gondolnám alapnak.
Pl. van olyan funkció a samukban, amit szeretek de nincs nokiában.
De van olyan amitől, idegrohamot tudnék kapni. Pl. 6120c teló, anymovie és lejátszom.
5800 szoft (s60v5) meg nem ????
Samu rövid video klippeket, nem tudod lejátszási listára tenni, mert nincs !!!
Hádemérnem?
Szóval a kikapcsból , nem ébresztős androiddal, nincs gondom. Gondolom, ez több embernek akik butább telókról upolnak, hiánty okoz és eljutatják ilyen irányú igényüket a fejlesztőkhöz, akik secpec megoldják.Fogyasztással kapcsolatban, ami a fő fogyasztó a készülékben az a kijelző. Ha az nem müxik akkor minimális a fogyasztása. Okosok azt mondják, ha minden funkció bekapcsolt állapotban van 100 % ( wifi, 3g, ..., de nem játszik, nem néz filmet, kijelző nem fogyaszt), akkor 20 %-át adja a flight mód ezeknek. Szóval valóban keveset fogyaszt flight módban.
Remélem segít
-
aggleány
addikt
Megtennéd, hogy ezt a levelezés dolgot leírod szájbarágósan is? Én GMail-t használok, és nem tudom, hogy a többit hogy kell beállítani.
Az ébresztés az, amibe gond nélkül bele lehet kötni az androidnál, ezért szeretik annyira emlegetni.
Mi az androidos topikokban már megszoktuk, gyakran előkerül a téma. Van, aki ugrik rá, van, aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest