- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
kivulallo #342 üzenetére
Nagyon sokféle launcher van, nem csak a Launcher Pro, ráadásul a legtöbbet nagyon sokféleképpen be lehet állítani.
Azt írtad, hogy olyan kezdő nem vagy, hogy olyat csinálj, amiről fogalmad sincs. Idézet az előző hsz-edből: "mivel ki nem állhattam a touchwiz-t, próbáltam rom-ot cserélni, úgy hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is az." Tehát Te írtad, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit csináltál.
Ha meg most van először androidos telód, akkor andoidban kezdő vagy. Kivéve, ha azt csináltad, mint az egyik topiktárs, aki kb. egy éve intenzíven nézegeti az androidos topikokat, gyűjti az appokat, és foglalkozik a témával.
Bocs, hogy ajánlottam egy olyan oldalt, ahol általában tök jó dolgok vannak, nem tudtam, hogy ismered. Többet nem fog előfordulni, hogy ilyen butaságot csinálok.
Remélem, találsz majd olyan hozzáértőt, aki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest