Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Azért a szokásos "ha nem tudod jobban csinálni, ne is bíráld" sablon szöveget se felejtsd ki.
Attól, hogy nem tudok énekelni, még rohadtul bánthassa' a fülemet, ha más sem tud.
Miért ne jegyezhetném meg, ha pl Ray Charles vét egy hangot? Ő is csak ember - 10ed annyira se tudok énekelni vagy zongorázni, de ha hallgatni szeretném, akkor azért zavarhat, ha valami nem klappol.
Számára már nyilván nem, de ezek építő kritikák lehetnek.De ennyi erővel akkor a többiek meg lesznek szívesek nem dicsérni valamit

LOLGyerek épít egy homokvárat, ami már a saját súlya alatt majd összedől, de szanaszét dicsérik, mert milyen kis ügyes, hogy legalább ennyit össze tudott kaparni. Ezen ő felbátorodik, még talán homokvárépítő versenyre is jelentkezik, de biztosan nem fog tovább fejlődni, hiszen azt mondták neki, az már tökéletes.
Nem, a droid sem tökéletes.
Mivel nem az én posztomra válaszoltál, így feltételezem, általánosságban szólt, de azért a pohárba töltött tiszta víz kedvéért elmondanám, hogy én nem konkrétan az androidot bíráltam (bár nem vagyok vele megelégedve és él minden, amit írtam), hanem inkább a cikk írójának szólt és konkrétan a finnek hülyeséget beszélnek beszólásra irányult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest