Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz Dominó85 #228 üzenetére

Azért a szokásos "ha nem tudod jobban csinálni, ne is bíráld" sablon szöveget se felejtsd ki.

Attól, hogy nem tudok énekelni, még rohadtul bánthassa' a fülemet, ha más sem tud.
    Miért ne jegyezhetném meg, ha pl Ray Charles vét egy hangot? Ő is csak ember - 10ed annyira se tudok énekelni vagy zongorázni, de ha hallgatni szeretném, akkor azért zavarhat, ha valami nem klappol.
    Számára már nyilván nem, de ezek építő kritikák lehetnek.

De ennyi erővel akkor a többiek meg lesznek szívesek nem dicsérni valamit :D
    LOL

Gyerek épít egy homokvárat, ami már a saját súlya alatt majd összedől, de szanaszét dicsérik, mert milyen kis ügyes, hogy legalább ennyit össze tudott kaparni. Ezen ő felbátorodik, még talán homokvárépítő versenyre is jelentkezik, de biztosan nem fog tovább fejlődni, hiszen azt mondták neki, az már tökéletes.

Nem, a droid sem tökéletes.

Mivel nem az én posztomra válaszoltál, így feltételezem, általánosságban szólt, de azért a pohárba töltött tiszta víz kedvéért elmondanám, hogy én nem konkrétan az androidot bíráltam (bár nem vagyok vele megelégedve és él minden, amit írtam), hanem inkább a cikk írójának szólt és konkrétan a finnek hülyeséget beszélnek beszólásra irányult.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés