Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz Keresztapper #303 üzenetére
Nem Te voltál, én vagyok karcsú szellemileg a mai napon.
-
Lasy
veterán
válasz Keresztapper #305 üzenetére
a samu mellett szerintem az s40es nokedli is sok lesz.
a 3210 jó lesz. vagy nem?+36702778032
-
nagyúr
válasz Keresztapper #303 üzenetére
Köszi. Az első válaszból is elnavigálgattam oda
-
aggleány
addikt
válasz Keresztapper #305 üzenetére
Mivammá??? Most miért kell bántani a kisebbet? Véletlenül jelenleg egy S40-es a céges telefonom.
Lasy
Nemrég találtam itthon egy vadiúj 3310-es Nokiát, szóval ne ajánlgass olyan ósdi vacakot!
-
petipetya
nagyúr
Elnézést az offért. Régen volt egy-két symbianos telefonom (Nokia...), de mindegyik lefagyott, újraindult stb. Ezeket simán verte az s40-es SE G502, melyen tudtam váltani az alkalmazások között (opera mini, email, snaptu), nem fagyott le és nem indult újra.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Keresztapper #249 üzenetére
Köszi!
Habár hiányolom belőle azt, hogy csoportos eseményeket lehessen társítani egy dologhoz, ennek ellenére nem rossz."nincs rá lezsóidő"
-
ben11
őstag
Akinek van vele tapasztalata, a NoLED érezhetően nem meríti jobban a telefont?
-
aggleány
addikt
Mondjuk az tény, hogy én csak a nem fogadott hívást és az olvastalan sms-t jelöltem be, de ha ott szalagdál az a fényes izé az ember orra előtt, elég macerás nem észrevenni. Nem is értem, hogy hogyan képesek olyan telefont kiadni, amin nincs valami kis led beépítve erre a célra.
-
Keresztapper
senior tag
válasz aggleány #315 üzenetére
Erre az esetre ajánlanám az Easy Reminder-t. Nekem anno Motorola V3i-n nagyon tetszett ez a feature, vagyis, hogy az elmulasztott eseményekről időközönként hangjelzéssel értesít.
Más:
Ha esetleg valaki hozzám hasonlóan otthoni kis szervert is működtet, amin torrent kliens is fut, akkor ajánlom figyelmébe a Transdroid nevű kis alkalmazást. Rettenetesen jó.
Illetve ennél a témakörnél maradva, hasznos lehet az AndFTP is. Bár plugin van a Total Commander-hez is, ami elláthatja ezt a feladatot.http://palscoffeetech.com/
-
ben11
őstag
-
ben11
őstag
Kimaradt.
Olyan progi nincs ami a billentyűk világítását tudja ki/be kapcsolgatni?Jóval kisebb áramot igényelne gondolom.
Csak azért jutott eszembe mert látom van olyan beállítás hogy fizikai gombok világításának ki/be kapcsolása..Igaz, amikor rámentem hogy be,akkor sem villogtak..
LG P500 -
aggleány
addikt
válasz Keresztapper #316 üzenetére
Köszönöm, ismerős. Nekem az a bajom, hogy gyárilag miért nincs ilyen kis lámpácska minden telón. Persze, megoldható, de én gyárilag megoldva szeretném látni a dolgot - mivel többeknek is sikerült megoldani, nem lehet olyan bonyolult.
ben11
Én nem állítgattam rajta semmit, nem sokáig használtam, de akkor bejött. Sajnos nem igazán tudok segíteni benne, de nem lehet olyan nehéz. Most éppen nincs netem a telón, de amint lesz, megnézem Neked.
-
zso73
veterán
Nem tudom, hogy volt már, vagy nem.
Számomra a bajnok az Android 2.1 V10B, és a LinktoSD. Root kell hozzá.
Át lehet pakolni a cuccokat az SD-re. Jobban műxik, mint a Ginger, és App2SD."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Kéne egy olyan progi ami bezárja normálisan az alkalmazásokat. Task killert használom bezárom az összeset majd 2-3 perc mulva mikor megnézem tök felesleges programok is futnak pl winamp másik zenelejátszó stb stb.. vagy ez lehet h beállítás kérdése?
-
Keresztapper
senior tag
válasz -=Vacsek=- #322 üzenetére
Miért kell őket bezárni? Miért nem felel meg a linux kernel erőforrásgazdálkodási képessége?
Sokaknál windows-os / winmo-s csökevény, hogy reflex szerűen task managert keresnek. Linux alatt erre szerintem nincs szükség.
Ha nálad ez mégsenm működik, akkor valaki biztosan tud ajánlani majd alkalmazást erre. Én ilyesmit nem használok.
http://palscoffeetech.com/
-
nagyúr
Sziasztok!
Quick profiles-szal kpacoslatban szeretnék kérdezni:
- hogyan lehet módosítani, vagy törölni létrehozott profilt? (nem találtam ezt a funkciót, csak a létrehozást)
- van-e lehetőség időpontot megadni, hogy egy adott profil mikor kapcsolódjon be?Ha esetleg a fentieket nem tudja a program, akkor mit ajánlotok helyette hasonló funkciókkal?
Előre is köszi.
-
endriska
csendes tag
szerintem kihagyhatatlan a LaucherPro és root sem kell hozzá
-
-=Vacsek=-
senior tag
Mondjatok egy olyan progit ami normálisan számolja hogy mennyin van épp az aksi. Defy-m van a beállitásoknál az info az 10es-re kerekít mindig. Felraktam ilyet h battery vidget ez is 10esre kerekít.
-
Keresztapper
senior tag
-
grotib
tag
Felraktam a T-mobile Pulse telefonomra a GPS Booster nevezetű progit, mert nagyon sokára, vagy egyszerűen nem is talált műhódat, kiválóan működik azóta a GPS vevő. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen elven működik, mert a kínai tabom GPS-én nem javított semmit.
-
-
grotib
tag
válasz Keresztapper #330 üzenetére
Köszi, a gyors választ!
-
grotib
tag
Ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem. Használta már valaki hosszabb úton a google maps navigációját? Mi a tapasztalat? Ha jó akkor a gépem 20-25 ezer ft-al többet ér, mert van rajta egy legális, mindig frissülő térképekkel rendelkező navigáció!
-
petipetya
nagyúr
válasz Keresztapper #311 üzenetére
Megnéztem de mégsem találtam a teljes verzióban olyat, hogy egyetlen eseményhez (pl. xyz wifi hálózathoz való csatlakozás) több dolgot társíthassak egyszerre (pl. hangerő le, fényerő le stb.), ezért vissza is térittettem az árát.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szasza95
újonc
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy kis programot, szerintem hasznos, Defy usereknek mindenképp.
Ahogy a program nevéből is kiderül, nem az alap 10%-os módban mutatja a widget az akksi töltöttségét, hanem százalékonként csökken. Akár azt is be lehet állítani, hogy szövegesen jelezze a töltöttségi szintet, ne számmal.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Egy fotóretusáló app.
Szerintem egy próbát megér.
TouchRetouch Market link Appbrain link
Magyarnyelvű cikk róla.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Végigolvastam minden hozzászólást A-tól Z-ig, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy senki nem tér ki az Android legidegesítőbb sajátságára, a "slider"-re, vagyis az elhúzós képernyőzár, ill. hívás fogadás, megszakítás kezelőre! Számomra rettentően bosszantó, hogy az ujjunkat úgy kell elhúzni jó 3-4 cm-nyi távolságon, hogy közben még véletlenül se emeljük azt fel, mert kezdhetjük előlröl a próbálkozást. Nem beszélve arról, hogy egy kézzel véghezvinni ezt már-már zsonglőrmutatványnak számít, viszont nem mindig áll rendelkezésünkre mindkét kezünk, ami ugyan könnyít a dolgon, de mégsem eleget. Mivel aztán a Samsung-okban, legalábbis a mieinkben (551 és gio) sajnos nincs dedikált gomb a hívások kezelésére, kellett valami megoldás rá a slider helyett, mert mindig akkor sikerült a legtöbbet molyolnom vele, amikor a legsürgősebb lett volna felkapnom a telefont.
. Kipróbáltam az EasyCall-t, de nem ajánlom senkinek, mert random-szerűen működik, hol megjelnnek a virtuális gombok a kijelzőn, hol nem, ráadásul van kb. 1-2 másodperces késés a csöngés, és a gombok megjelenése között. Aztán rátaláltam a ShakeCall-ra, ami egy rándítással felveszi a csörgő telefont. Az érzékenységét természetesen lehet állítani.
Ha valaki tud olyan ingyenes app-ot, ahol akár jól működő virtuális gombokkal, akár a fizikai hangerő gombokkal történik a hívásfogadás, azt szívesen venném. De addig is megteszi a ShakeCall, ezért ajánlani tudom. Ráadásul a hívás létrejöttét és befejezését jelző vibra funkciója is van!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
TRob1
veterán
válasz spiritex #336 üzenetére
az Android legidegesítőbb sajátságára
Számodra idegesítő (persze nem vagy egyedül ezzel), számomra viszont kiváló. Az első alkalomtól kezdve simán, egyszerűen (zökkenőmentesen) tudom használni (1 kézzel!)
Nem is tettem kísérletet sosem a lecserélésére, mivel tetszik.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
petipetya
nagyúr
válasz spiritex #336 üzenetére
Nekem sem okoz gondot, sőt kedvelem. A mostani telómban pedig fantasztikusan oldották meg:
- Hívás fogadásnál magam felé húzom a sávot.
- Hívás elutasításánál eltolom magamtól.Mi ez, ha nem az emberi lélek találkozása a géppel?
ui.: Ha neked két kézzel kell elhúzni egy csúszkát, akkor gondolkodj el azon, hogy
kell-e neked az okostelefon. Mellesleg hiába próbáltam, nem igazán sikerült két kézzel kezelnem a sávot, mivel nem is arra tervezték."nincs rá lezsóidő"
-
TRob1
veterán
válasz spiritex #340 üzenetére
Az se menne, az is érintős. Nokia 3210-et ajánlanám.
Azt még azért illik hozzátennem, hogy nincs lapátkezem, de tényleg kényelmesen tudom feloldani a lockscreent, és felvenni vagy elutasítani a hívásokat (és tényleg jobban tetszik ez a megoldás, mint ha csak 1-1 "gomb" lenne, ugyanis így kizárt, hogy az ellenkezőjét csináljam véletlenül..
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Gondolom te szigorúan, fokra pontosan függőlegesen tartod a telefonod általában... Mert ha nem, már rögtön magad felé "húzod" a kioldót, magyarán a telefon alsó részének az irányába (most én is átállítottam ilyenre az enyém, az se rossz)
Persze gondolom csak poénnak szántad (legalábbis remélem ).
(#343) spiritex: Na pont erről van szó. Ha már én "nem vagyok okos", akkor legalább a "társam" legyen az, nem?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest