- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
szétütik az apple-t, mondjuk már a nexus-szal ezt megtették..

kíváncsi vagyok mikor jön ota-n a 4.2 -
crhis86
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Itt pedig azt találgatják, hogy lehet, hogy lesz egy új Motorola Nexus telefon és tablet is: [link]
Érdekes, hogy ma mennyi pletyka és találgatás látott napvilágot. Mindenesetre én már nagyon várom az október végét

-
Integra
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
ha a tudatlanság visítani tudna....

-
dani3l
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Rendben, akkor föverzio. Mondjuk ezt nyugodtan leirhattad volna az elözö hozzaszolasodban is..
Mindenesetre a hsz-em lenyege akkor sem ez volt, hanem az, hogy egy 1(-2) eves csucstelefonnak illene megkapni az utana következö 1-2 szoftververziot, föleg ha az(ok) eleg lenyeges frissites(ek) a sebesseg/optimalizacio szempontjabol.
#127 a_n_d_r_e_w: de mivel a Honeycomb egy tabletre szant verzio volt, ami nem is elt meg tul sokat, igy mobiloknal a GB utani generacio az ICS, szoval szerintem nyugodtan lehet ahhoz hasonlitani.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
Sony gyári widgetével elvagyok, de azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest