Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
tudod, ez pont olyan, mint amikor a "fogyjunk le" topikba beirja valaki, hogy mennyi pacalpörköltet eszik, nem mozog stb stb és mégsem hizik
erre it semmi szükség. örülj neki, hogy szerencséd van és nem vagy allergiás. én sem panaszkodom, nekem is csak idöközönként jön elö, de elhiheted, nem egy álom. viszont én nem szedek gyogyszert. orrcseppet is csak akkor, amikor már levegö se be se ki
elég rossz a helyzetem, mivel emeleten lakok, a nap föleg nyáron egész nap süti a tetöt, tehát marha gyorsan bemelegszik a hely, vagyis szellöztetni kell
pollenszürös légkondi meg cseppet drága, ráadásul nem akarom magam elzárni ezektöl a külsö hatásoktol sem, mert akkor félek eldurvulhat a helyzet, mivel a pollenmentes környezetböl kimegyek a pollenhalálmezöre és ottmaradok 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubuntu Linux
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Ingyenes webtárhely
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erre it semmi szükség. örülj neki, hogy szerencséd van és nem vagy allergiás. én sem panaszkodom, nekem is csak idöközönként jön elö, de elhiheted, nem egy álom. viszont én nem szedek gyogyszert. orrcseppet is csak akkor, amikor már levegö se be se ki
elég rossz a helyzetem, mivel emeleten lakok, a nap föleg nyáron egész nap süti a tetöt, tehát marha gyorsan bemelegszik a hely, vagyis szellöztetni kell
pollenszürös légkondi meg cseppet drága, ráadásul nem akarom magam elzárni ezektöl a külsö hatásoktol sem, mert akkor félek eldurvulhat a helyzet, mivel a pollenmentes környezetböl kimegyek a pollenhalálmezöre és ottmaradok