Jópofa játék. Kedvet is kaptam a kipróbáláshoz.
Kicsit más: Én örömmel látnék egy-két linket a bejegyzés végén. Ami az alkalmazás áruházmegfelelő helyére mutat. (Mint ahogy a mobilarénás app teszteknél lenni szokott.)
Jópofa játék. Kedvet is kaptam a kipróbáláshoz.
Kicsit más: Én örömmel látnék egy-két linket a bejegyzés végén. Ami az alkalmazás áruházmegfelelő helyére mutat. (Mint ahogy a mobilarénás app teszteknél lenni szokott.)
+1
belinkelhette volna
lusták vagyunk
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Pár napja én is tolom, előbb a free verziót nyomtam végig, aztán kellett még, nem volt elég. Gyönyörű a játék és valahogy úgy érzem ilyennek kell lennie egy jó mobilos játéknak. Utálok FPS és hasonló játékokat mobilon vagy táblagépen játszani, rendkívül ostoba és béna az irányításuk. Ott a PC meg a konzol ha ilyenekhez van kedvem. Arról nem beszélve, hogy ma már igazi ritkaság egy olyan játék amit kifizetsz előre és utána nincs további fohászkodás a pénztárcához. Nem úgy mint a divatos Glu meg Gameloft játékokban, ahol az alap ingyenes, de rohadt drága power-up csomagokat meg egyéb baromságokat kell folyamatosan venned a továbbjutáshoz.
oda meg vissza vagyok.
lenyűgöző játék, külön gratula a "zenéért"
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Miért írtam én ezt válaszként? bocsi
Nagyon jó játék, a zene is, a grafika is, és nem is túl nehéz (eddig)
Jó, hogy kiadták W8-ra is, mert azért mégis csak élvezetesebb a nagyobb monitoron játszani vele, mint a kis Xperia Minimen De ha unatkozni fogok az otthon melegétől távol, akkor már tudom mivel üssem el az időt
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Androidon sem, csak van egy demó belőle Strata Free néven.
iOS-en demot se találtam.
Fantasztikus és kutyásul addiktív játék, köszönöm a cikkírónak hogy felhívta rá a figyelmem(ünk)et! Aki tud még hasonlóan jó logikai játékot, az kérem itt jelezze nekem!
Amúgy teljesen osztom Stauffenberg véleményét. Én is utálok ilyen 4-5 colokon játszani. Maga a kijelző mérete, na meg az irányítás miatt sokszor élvezhetetlen a játék, ha már annyira unatkozom, hogy előveszem a telefonomat nyomkodni, akkor inkább olvasok rajta, nem játszom. Kivétel az ilyen logikai játékok, mivel itt nem a játékélmény a fontos, hanem az agytorna. Kár, hogy ilyenekkel nagyon ritkán találkozni.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Köszönöm hogy tetszett nektek, igazából azért nem linkeltem be, mert lusta voltam én is megkeresni mindenkinek a megfelelő platformon
Amúgy droidon tényleg Strata Free néven van.
Azt még elfelejtettem hogy a játék képes felhőbe szinkronizálni a játékállásunkat, így ha több platformon van meg, akkor mindenhol ugyan ott folytathatjuk.
A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait
Köszi a cikket!
Valami eszméletlen jó játék. A grafika, meg a "zene"... Nagyon jól eltalálták.. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.
Én is nagyon szeretek a Mirror's Edge-be "gyönyörködni". Nézni a pár színből megalkotott várost. Az az egyik kedvenc játékom ... Bár sajnos nagyon alulértékelték. De attól még nálam TOP az Edge.
Személyesen már nincs alku *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) *** Win10=Spyware beépített operációs rendszerrel, csak az LTSC
Nekem is nagy favorit a mirror's edge várom már a 2-őt nagyon
Nem gondoltam volna hogy ennyi embernek tetszik a gamma, azt hittem csak én vagyok ennyire elragadtatva tőle pont annyira okoz kihívást hogy nehéz legyen, de ne váljon fusztrálóvá.
Örülök hogy felhívhattam rá a figyelmeteket, pedig a bemutató rövidsége miatt, majdnem nem lehetett címlapos
Kiváló játék, köszi az írást róla!
Amúgy meg Éxer a Műszer, és az F5!!
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
Köszi annyira megtetszett nekem is a játék, hogy úgy éreztem ezt terjeszteni kell!
Hmm mindig jó műszeresekkel találkozni viszont én F4-es vagyok
Én is elkezdtem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 9 pro /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Kiegészítettem a cikket a letöltési linkekkel!
Jó kis játék, nekem és pár ismerősnek is tetszik, érdemes kipróbálni!
(#19) korcsillio válasza korcsillio (#6) üzenetére
Magával ragadott,rabul ejtett
Tényleg jó.