- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismundus
csendes újonc
Hajjaj, de jó is olvasni ezeket az ódákat ! Általában meg vagyok elégedve a telefonjaimmal, sikerül jól választanom, de mind közül a MOTO V3 volt a legkedvencebb. .. Ha gyártanának olyan okostelefont amelynek mondjuk a megjelenő billentyűzete lenne olyan mint a V3-é, már meg is lenne a következő !
-
Algieba
őstag
válasz
Mr.Csizmás #30 üzenetére
V-ről nem tudok, A1200 van, ami egy okostelefon a gyártótól.
-
Mr.Csizmás
titán
moto V1200?
-
CurrentValue
tag
használd egésséggel, örülök hogy jó kezekbe került.
Üdv
-
Telomanikus
senior tag
nah megvan akkor az ok, hogy miért mozdulj ki
-
Telomanikus
senior tag
komoly telefonok
-
Magnum_
nagyúr
lehet, hgy én is beszerzek egyszer egy V3-at mindig is tetszett, de sose volt.... most ez a kedvenc telefonom, de éppne tegnap rendeltem egy felújított Nokia 8850-et...
Motorolában nekem a V50 volt a kedvenc....
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Thunderzolee #11 üzenetére
Akkor nekd ez kell
ez biztos bírná a megpróbáltatásaidat
/egyébként nekem is volt olyan telóm..nagyon vagány
/
-
Algieba
őstag
Még mindig nincs V3i-m.
Pedig vettem neki egy szép tokot és új akkut is.
-
-
k.
őstag
Szerintem az alap "probléma" ezekkel a mai telefonokkal-pl az enyémmel is
- hogy ezek már inkább életmód számítógépek. Az ember nem vinné el olyan helyre ahol baja eshet egyszerűen azért mert túl drága, túl okos és túl tökéletes. Én is ugy féltem a telefonom, hogy csak na eszembe nem jutna elvinni mondjuk fátvágni.
-
remixboy
tag
nokia párti vagyok ,de nekem motorola közül a v8 tetszik,de az nagyon.
formailag dizájn, ami bejön.tudom érdemesebb lenne a v9 el szemezni de
az kicsit drágább... esetleg van valakinek ilyen csodamasinája?
bocsi hogy így belepofátlankodok -
Algieba
őstag
válasz
Thunderzolee #11 üzenetére
Munka közelébe csak egyszerűbb készülékeket viszek. Jó emlék a SE W200. Gond nélkül bírta a strapát, holott velem volt favágás, ásás, veteményezés, biciklizés közben is.
Na, most, tessék elképzelni ugyanezt egy high-tech tapizós modellel.
Mostanában a munkás telefonom a jó öreg SE K320. Már három éve szolgál, és hibátlan. Egyedül az akkuját kellene cserélnem. -
-
Algieba
őstag
válasz
Thunderzolee #9 üzenetére
Kapható külön plexi a fedlaphoz. A kis kijelzőnek a fotó alapján semmi baja.
Ezért írtam, hogy a V3-masomat reflexszerűen vettem ki és tettem át az oldalsó zsebbe leülés előtt.
Sosem ültem rá.
-
-
Algieba
őstag
Van még egy rakás telefonom.
De a kiszemelt példány biztosan jó, mert megbízható emberé. Élmény farzsebben hordani a mobilt. Egyetlen telefonom utazott eddig a farzsebemben (ha leültem valahová egyből áttettem az oldalsó zsebbe) a fekete V3. Cool volt. A Motorola valóban egy mobil legendát alkotott az első Pengével. Benne van a mobil Top10-esemben. Egy V3i-t bármikor ismét örömmel kézbe veszek.
-
Algieba
őstag
-
Vakegérke
félisten
Itt van egy szép piros.
Itt ugyan nincs piros, de van fehér, és még kétféle.(Ha kell, szívesen segítek.)
-
Algieba
őstag
Ráleltem itt a hardveraprón egy harmadik eladó példányra, ilyen színben:
Ugyan "fiús" megjelenésű a V3i szürkében, de a fórumos kollégában maximálisan megbízok. Tehát a három V3i közül eme harmadik példány a legjobb ajánlat. Egyedül a szín a negatívum, de minden más érv támogatja a megvételét. -
EczkE
veterán
Emlékszem ex-bnőmnek akartunk egyet narancsban, de nem volt t-nél ezért rendeltünk neten, de ott se volt, írták, hogy majd szólnak ha lesz. Végül sikerült Szombathelyen találni feketét így azt vettük meg, mert mondták, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy lesz narancs. Egy hét múlva jött az e-mail, hogy van narancs.
De mostani barátnőmnak is van egy fekete, de az sima V3.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mobilaréna, teszt: [link]Itt hever mellettem az ágyon, és le kell gyűrnöm a vágyat, hogy ismét elővegyem a digigépet és...
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest