Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
"nem gyaláznád a magyarságot"
Ohh, még mindig ezen megy a pörgés.
Végén kiderül hogy még a focit sem szereti(!), vagy az olimpia alatt sem szurkolt elég beleéléssel, azt kinyílnak a beretvák a zsebekben, snájdig magyar fők csupaszításra kerülnek, és lesz elbeszélgetés hogy miért hanyagolja el legfőbb kötelességét a Hazával szemben, hol a 3 utód szigorúan nemzeti szellemben nevelve.
Algeiba csak hiszi hogy a depije, meg nátha a legnagyobb gondja az életben.
-
Szerinted érdekel engem bármilyen szinten is, hogy a szűk ismerősi körömön kívül, ki mit ír nekem az interneten? Hát akkor korlátolt magyar barom vagyok. Nem tagadom meg a fajtám. Ilyen egy igazi magyar, aki nem vándorol ki, itt él és hal, ahová az anyja pottyantotta.
És mivel igaz magyar vagyok, olyan nagy az önérzetem, hogy továbbra is kedvemre fogom szidni a bolond magyar fajtámat.
8th: Természetesen a barátomat megkértem, és ezzel ő is egyetért, hogy biztos, ami biztos, amikor vásárolni megy, vegyen fel maszkot. Valakinek mennie kell boltba. Én vadul tüsszögök, a maszk sem állítja meg a sok turhát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Incott G23 v2
- Marantz Model M1 hálózatos sztereó erősítő eladó
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest