- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elf
aktív tag
válasz elfelejtette #9 üzenetére
A kulcsszó a belépő kategóriás. Ebben a szegmensben tökéletesen igazad van. Itt a kevesebb több lenne. Egy jó kamera 4 gagyi helyett.
DE ha fontos a fotós képesség akkor lehet venni olyan telefont ami sokkal jobb mint akár egy 8-10 éves kompakt fényképezőgép.
Az meg hogy az embereknek fontosabb a látszat mint a valós képesség nem a fejlődés hiánya miatt van. -
Elf
aktív tag
Úgy érzem te most körül írtad az Astro Slide 5g -t
Szemezek vele egy ideje. Ha nagyobb lenne és olcsóbb akkor már megvettem volna.
A rádió/tévé ugyan nincs benne de ez asszem így 2022-ben okafogyottá vált.
Én amúgy egy olyan kütyüről álmodtam amivel a vonaton utazva tudok a PC-s játékokkal játszani. Erre itt van a Steamdeck de már nem akarok a vonaton PC-s játékkal játszani. -
Elf
aktív tag
A fotós képességekben pont van fejlődés nem?
Persze lehetne gyorsabb de mindig csak annyit lép előre a gyártó hogy beelőzze a másikat vagy legalábbis tartsa a lépést. Ez a piaci verseny sajátja, ez van. :-(A többi meg réteg igény ami megint csak sajnálatos de ez van. Nem éri meg kiszolgálni. :-(
És se tudok váltani a Mi Max 3-ról mert nincs utódja.
Sajnos manapság már csak kicsi telefonokat gyártanak. -
Elf
aktív tag
Oké, de ma a mobil telefon alatt azt a kézi számítógépet értjük amivel amúgy telefonálni is lehet.
A csak telefonáló mobiltelefon az kész lett. Pipa.
Aztán megjelentek a WAP-os mobilok, de mér akkor is világos volt hogy ez csak egy szükségmegoldás. Vagy amikor a hozzá csatolható kamera megjelent és a képet el lehetett küldeni MMS-ben arról is tudtuk hogy fél megoldás.
De ezek a funkciók most már készen vannak.
És én úgy érzem hogy a hordozható kéziszámítógép is kész van.
Vagy valamit tudnia kéne még amit nem tud? -
Elf
aktív tag
Az utólsó bekezdésben olvasható fejlődés hiányra én a kalapácsot szoktam példának hozni. A kalapács 100 éve nem fejlődik. Mert kész van. Nem lehet hogy a mobilok is ezt közelítik? Amire kell végre tudja. Kész van. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest