Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az igazság az, hogy én Play -t nem frissítettem. Nálam minden külön engedélyhez kötött, tehát amit nem hagyok jóvá az vár a sorsára. Csak azért írom, mert a legtöbb embernek wifi esetében automatikusra van állítva. Szóval nálam ilyen nem volt. Én amúgy töröltem az összes frissítést és nem oldotta meg. Hard módszerekre meg most nincs időm.
Amúgy tégy belátásod szerint, ha nem menne akkor ott a korábbi hozzászólásomban a letöltő hozzá. 2 linkre dobtam fel, elsősorban a Mega -t ajánlom, az a leggyorsabb.
Szerk.: Amúgy ha jól emlékszem korábban ROOT -os telefonnal azt írták, hogy sikerült frissíteni. Ettől függetlenül megpróbálhatod, lehet megoldja a gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Milyen GPS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest