Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz Dyrg #2162 üzenetére

    Hol veszek? Hát a helyi használtcikk-piacon... Holnap reggel is megyek, minden szerdán és szombaton van. Mindig kifogok ilyesféléket, jellemzően 300-500 közötti árban. Ha kell valakinek, vehetek. Le tudom tesztelni ott helyben a telefonommal + sztereó fülhallgatóval.
    Ez ami nekem is van (sőt 2-3 darabot is vettem, ha netalántán az egyik megadná magát), ezeken van csíptető + felvevőgomb + sztereó jack-aljzat! Eredeti NOKIA, nem ütött-kopott, nem széttört-megragasztott, stb. MixZing-gel ha zenehallgatás közben gyorsan 2x rányomok a gombra, akkor továbblép a következő számra, 3x rányomva visszaugrik az elejére/előző számra, 1x megnyomva a pillanatállj funkció érhető el. (Igaz, ezeket Vodafone 845-ön teszteltem, igény esetén megnézem az Alcán is, de akkor lekapom gyorsan a Marketből a MixZinget).

    pnauser@2188: nekem eddig nem tűnt fel, sőt inkább azt mondanám, hogy nekem nem csinál ilyeneket! Root-olt, de egyébként módosítatlan Telenoros ROM, Go! Launcher, külső híváskezelő progik nélkül.

    istvan47: A Turbo SIM-es tapasztalataidról (főként utazás közben, folyamatosan bekapcsolt telefon mellett) írhatnál bővebben, valamint hogy kitől és mennyiért vetted!
    Látom sokan nem hallottak még róla... Akkor pár infó a TurboSIM-ről:
    mobilarena.hu
    en.wikipedia.org

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés