- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
blokad, GeryFlash és Tikakukac! Ha lesz időtök, itt vagy privátban írhatnátok pár storyt a szervízes dolgokról. Én is szívtam velük(csak én HPval, MSi-n kívül ugyanis szintén itt kellett szervizeltetni, sőt a Yamaha eszközeit is, amit végül nem kellett szerencsémre, de mikor megláttam a garancia levelen, hogy "albacomp" a vészjósló zöld pecsétjével, a rosszullét kerülgetett), ahogy az előbbi hozzászólásom is bizonyítja. A székesfehérvári "szervizközpontot" említettem? 3 hétig, 2 naponta! telefonáltam rájuk, hogy hogy áll gépem javítása. Szerintem ott összegyűjtötték a gépeket, ültek rajtuk, nagy nehezen bevizsgálták, mondtak rá egy horribilis javítási összeget és 5000 ft-ért átvehetted szintén 2 hét múlva a szervízponton a rossz készülékedet. Most sikerült is felhúznom magamat..
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Tényleg csődeljárás alatt van? Remélem felszántják és sóval is beszórják a környékét! Mikor a megboldogult HP nx6110-em fél évente náluk kötött ki(kb 5 évvel ezelőtt), mint (új)szegedi hivatalos szervízpontnál, a hozzáállásuk mindent elárult. Vita a garanciáról(mindig nekem volt igazam), a leadott kábelekről, hibásan kitöltött megrendelő és hibafelvételi lapokról mindig volt. A slusszpoén az volt, mikor a hibafelvevő srác a 2. látogatásomkor mikor lejárt a garancia beszólt, hogy ő nem venne magának laptopot, ennyiért meg főleg nem. Hát elküldtem kultúráltan melegebb éghajlatra és rájuk b***tam az ajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest