- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
...jó pár alaplapon cseréltem már kondenzátort és még nem jött vissza egy sem, hogy szar lenne...
Én viszont elég sokszor javitottam anno más után. Vagy, mert eleve taknyolás volt (*), vagy mert egy időben a Lomex és az Arwill kondik sz@rok voltak. Illetve az Arwill ma is árul olyat, ami pl. tápban egy-két év alatt garantáltan tönkremegy.
A Lomexbe már nem járok, nem tudom, most mit árulnak. Illetve már az Arwillba se. Ha olyan a cucc, akkor bontott/mért, ha érzékeny akkor meg FDH/Farnell.
* tipikus eset volt (**) pl. a pillanatpáka házassága a csattogós kézi ónszipákkal - egy rakat vezetéket, SMD-t pótoltam anno mások efféle elb@szásain.
** nem tipikus esetként talán kétszer volt lábbal berakott hatalmas, abszolute nem az adott helyre való kondival vert lap is
Az egyik ilyet nagyon megjegyeztem, nem minden nap lát az ember lapra integrált voodo grafikusbigyulát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest