Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
policy? Ez hogy jön ide??
Szerintem, félreértesz. Én nem letiltani akarok bármit, hanem lehetővé tenni, hogy hozzá nem értő létére biztonságosan felrakjon egy progit, amit nem is ismer.
Erre tökéletes a repo; bemegy szépen a xy kategóriába, a listából kiválasztja a progit a leírás alapján, egyet klikkel, és kész. Nem csinálhat bajt. -
különböző ablakkezelők (compiz, enlightenment), stonefs fájlrendszer támogatása, repository, ingyenesség, csak linux alatt futó progi, stb.
#280: De miért jó, ha nem telepíthet progit a gépre? Én pont azt akartam akkoriban elérni, hogy nyugodtan telepítsen a repo-ból, amit csak akar.
Windows-al hogy oldod meg, hogy egy hozzá nem értő felrakjon magának egy olyan programot, amit nem is ismer, csak annyit tud, hogy szeretne megnézni egy .xy formátumú fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest