Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
hát ha valaki mondjuk linuxon amiatt akad fenn, hogy nem elég csicsás, az ottani alternatíva, az bizony nem normális. Ha veled ez van, kezeltesd magad. (azt sem értem miért használod ezt a puritán ph fórumot, teljesen gagyi az egész, sokkal szebb fórumtémák vannak
) Vagy használd az üzenőprogramot arra amire való. Én általában a szép fehér textboxot látom csak, mert kommunikálok vele, a főablakot is akkor nyitom meg ha rá akarok írni valakire, arra az 5 másodpercre.
A wlm meg nem minimálisan lassabb, hanem egy lassú szar, nem kicsit, és rohadt nagy is, borzalmas telepítővel.(egyébként az amsn úgy néz ki mint a wlm... lassú az is, de legalább nem foglal 200 mega helyet és 1 perc alatt feltelepül
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Vagy használd az üzenőprogramot arra amire való. Én általában a szép fehér textboxot látom csak, mert kommunikálok vele, a főablakot is akkor nyitom meg ha rá akarok írni valakire, arra az 5 másodpercre.
)