- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
azert mert én nem hasznalok 3.5-t hanem csak 3.xxx.11-et ttehát mindig csak a hivatalosakat frissitem
erre pedig nem megy fel kompatibilitási problémákra hivatkozva
-
hát én is bal lábbal keltem fel mert nem találom azt a fránya 2.0.2-t

-
CoRt3z
tag
Hali all!
Egy olyan problémám lenne, hogy az All-Glass Firefox V2.0.2 -t nem tudom letölteni sehol.
Az all-glass készítője már 2.1.2-es verziót is elkészítette és sehol nem találom a 2.0.2-est!
Valaki tudna nekem adni egy linket, ahol le tudom tölteni a V.2.0.2.-t?
Előre is köszi
Üdv.: CoRt3z -
Froclee
őstag
hali.
az utolsó képen (animáción) hogy csinálod azt meg hogy a firefox alól előjön a rocket dock? köszi
-
szkorhetz
őstag
Tegnap óta van windows hetem de most már sokkal jobban tetszik

Köszi. -
pete_21
addikt
Köszi, jó cikk!
Az lenne a kérdésem, hogy a füleknél a betűszínt hogy lehet fehérre állítani? -
roti86
őstag
Köszi, jó kis írás..

-
tildy
nagyúr
Én Operát használok böngélészőnek.
A fent leírt metódus nem működik rajta (
)Azt hiszem a cikkel így probléma van, mivel az a címe, hogy aerosítsuk böngészőnket, és hát ugye az enyém a fentebb leírt opera, de arról még sincs a cikkben leírás.
bocsánat , nem hagyhattam ki.
A cím egyébként tényleg nem oké szvsz.
Amúgy opera skins. -
tibz03
őstag
Megcsináltam, szerintem egész jó, csak meg kell szokni. Aztán ha nem sikerül, vissza az egész!
Köszi a cikket! 
-
hoffman_
nagyúr
Nagyon tetszett a cikk, el is raktam könyvjelzőnek, és most vettem elő, hogy végre beteljesítsem a Mozillám végzetét. Azonban trehány, link voltam, és csak utána olvastam el az egészet, miután feltelepítettem az átlátszósághoz szükséges vackokat, és minden korom fekete lett... Aztán bukkantam rá a sorra, miszerint is, ez csak a Vista játszóterén működik

-
Köszi megy. Egyedül a Firegestures nem jó, a jobb klikkre nekem előjön a jobbklikkes menü és ahogy húzom az egeret újra és újra megjelenik. Látni kellene.
-
havast
aktív tag
yo kis iras,nekem bejott
thx! -
m0rd0k
senior tag
Köszi,a 3.0.10 es mozzimat sehogyse tudtam aerositani,a régi módszerrel,mármint a glasser sehogy sem települt,ezekszerint van rá megoldás,köszi szépen.jó cikk!
-
-
varsam
őstag
Atomzsír, nagyon kössz!!
-
LLKobe
veterán
Nagyon zsír! Pl ha előre/vissza akarsz lépni egy oldalon, nem kell mindíg felmenned a gombokhoz, csak lenyomod a jobbkattot, és megrántod balra vagy jobbra az egeret, épp ott ahol a kurzor van. Én már annyira megszoktam, hogy ha másik gépnél böngészek hirtelen nem is tudom miért nem műxik

-
LLKobe
veterán
válasz
TheDragon007
üzenetére

-
TheDragon007
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Amennyire tudom "mouse gestures"-ről van szó...
-
Bling95
őstag
oké sikerült csak lejjebb kellett vennem a színerősséget

-
Tomate
veterán
Ez az egérrel irányítós dolog viszont hatalmas. Én már próbálok átszokni. Ha sikerül nagyon baba lesz

-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Esetleg még: Window Color and Appearance - Open classic ... - Color scheme
-
Bling95
őstag
irtó ciki tudom de a vistábanhol kell bekapcsolni az aerot??

-
L Balázs
tag
Nem szemétkedésnek, de az Opera alapból tudja ezeket a gesztusokat
, és elégedett használójaként nagy megrázkódtatás volt, amikor a suliban az FF nem akart visszalépni, akármekkorát is rántottam az egéren 
-
LLKobe
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hú ez a szivárvány kiütné a szemem

-
WonderCSabo
félisten
-
LLKobe
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát nem sokban különbözik az én verziómtól
Nagyon hasonlít, csak neked jobb sideon ott van még pár eszköztár.Akkor már megkérdezem: ha jól tom a bétában amit használsz már engedélyezve van az új tracemonkey motor, érezhetően gyorsabb?
-
WonderCSabo
félisten
Klassz a cikk, már ideje volt, mert erről állandóan kérdezgettek minden topikban.
Az az igazság, h. nekem ez a teljes aerósítás nem jön be, picit máshogy használom. Az én kombóm: Vista-aero téma, Glasser, Hide Menubar kiegészítők és a VistaGlazz program. Teljes méretben így néz ki a FFom. És hasonlítsuk össze az IE8-at a FF-ommal.
-
LLKobe
veterán
Nekem a rocketdock-ban a pozíció-nál "mindíg alul" van beállítva, így mindíg a háttérben marad. A viselkedésnél pedig be van pipálva a "megjelenítés az egérmutató hatására", így amikor a képernyő tetejére viszem a kurzort, mindíg előtűnik.
Szokenesz: van gadget az oldalsávra, ugyanígy mutatja az időjárást.
-
RexpecT
addikt
Most sikeresen összejött nekem is
.Viszont nálam nem jön elő a Rocketdock.A viselkedés nálam alapértelmezett módra van beállítva.
-
Lenry
félisten
nekem a fülek nem lettek átlátszók, illetve a nem aktív fülek feliratai olvashatatlanok
Gestures: én 2 hete használom, de már én is total commandertől kezdve mindenhol használnám
(az volt a legpoénosabb, amikor épp az Operát próbálgattam, és fel se tűnt, hogy ott is egérmozdulatokkal közlekedek, és még működik is
) -
Zotya84
őstag
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem jobban bejött a FireGestures helyett az All-in-one Gestures... De ez tényleg lényegtelen...
-
tibi666
senior tag
szia!
megcsináltam, de van egy kis gondom.
csak akkor átlátszó a firefox, ha nincs kitéve teljes képernyőre. ha kiteszem, akkor minden, ami eddig átlátszó volt, a fülek is, átvált ilyen feketésre. -
Nem tudom tesztelni, XP-t használok. Viszont mivel belenézek az új írásokba, megtetszett és gondoltam hozzászólok. Win7 majd később jön nálam szóba, amikor majd megoldják rendesen a régebbi játékok (azaz a mostaniak) futtatását. Pl. Project Torque.
Addig pedig megvárom még az új Intel procikat is. -
Killing
addikt
Kár hogy nem műxik XP alatt,de majd Windows 7 alatt kipróbálom.
-
LLKobe
veterán
válasz
TheDragon007
üzenetére
Ment privi.
-
TheDragon007
senior tag
öö megcsináltam a leírás szerinti sorrendben a dolgokat de nekem valamiért még mindig fekete+félaero

-
Klassz ez az aerosítás, bár nekem személy szerint annyira nem jön be...
Viszont menüsor elrejtés mellett érdemes lehet feltenni personal menu kiterjesztést is. Ez arra jó, hogy a legtöbbet használt menü elemeket berakhatjuk egy személyre szabott listába amit kirakhatunk a navigation toolbarra).
-
Jó kis leírás, engem pont nem érint, de akit érdekel annak biztos segítség.

-
Hmm, nem is tudtam hogy a Firefox is tud egérmozdulatokat kezelni.
Egyébként csak saját felelősségre tessék használni, mert a későbbiekben a Sajátgépben is így akar majd az ember közlekedni.
Én annyira hozzászoktam, hogy csodálkozom amikor nem reagál a fájlkezelő a jobb klikk + balra funkcióra (Vissza).
-
Tomate
veterán
De mégis elakadtam.
Mostmár megvan a styleos cucc, de nincs benne edit. Csak copy, meg write, meg frissítések keresése. Ha pedig a write-ba berakom ilyen félig aero, félig fekete hülyeséget kapok. -
Tomate
veterán
Már rájöttem...

Köszi az írást!
-
Nem rossz, az átlátszóságot lehet megcsinálom, de a menüsor nekem úgy tökéletes ahogy van. Használom a Könyvjelzőket, Előzményeket, Eszközöket, szinte mindent, szóval az marad.

-
Mr.Csizmás
titán

nekem nincs kérdésem, este megpróbálom otthon, Win 7077-esen.

reméljük menni fog.
köszi a cikket

-
LLKobe
veterán
Várom a hozzászólásokat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Legalább is mi nem jöttünk rá... Neki is ezzel az időjárás-előrejelzővel volt gondja, ugyanígy. Az lett a konklúzió hogy gadget-et kell használni helyette.
Erre v.mi tipp?
Igazán nincs mit