Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rossz az csak fukar. Én azért ajánlottam ezt a programot mert nekem, több gépen is segített egy hangyányit, kárt meg egyiken se csinált. (Mindegyik gépem 2 magos procival rendelkezik.)
Pl. én router mögül netezek, Vista tűzfallal, viszont G DATA antivirust használok ami köztudottan gépigényesebb az átlagnál, dupla motorral rendelkezik stb. Van TV-tuner kártyám, be van töltve a PVR2 szoftvere és egy rakás szolgáltatása a rendszerben. Szerinted szükségem van bármelyikre is amíg mondjuk leülök 1 órát Counter-Strike-ozni? Nincs szükségem egyikre se, ezért egy klikkel kikapcsolom őket, majd ha kijátszottam magam visszakapcsolom.
Elhiszem, hogy tele van a piac ilyen internet turbo, gameturbo és hasonló szarságokkal, én csak kiválasztottam azt ami talán ér is valamit. A P2P turbot csak azért csaptam hozzá mert ha már azt ígértem, hogy bemutatom az összes IObit szoftvert akkor be is mutatom. Aki használja használja, aki nem az nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest