Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nem rossz az csak fukar. Én azért ajánlottam ezt a programot mert nekem, több gépen is segített egy hangyányit, kárt meg egyiken se csinált. (Mindegyik gépem 2 magos procival rendelkezik.)
Pl. én router mögül netezek, Vista tűzfallal, viszont G DATA antivirust használok ami köztudottan gépigényesebb az átlagnál, dupla motorral rendelkezik stb. Van TV-tuner kártyám, be van töltve a PVR2 szoftvere és egy rakás szolgáltatása a rendszerben. Szerinted szükségem van bármelyikre is amíg mondjuk leülök 1 órát Counter-Strike-ozni? Nincs szükségem egyikre se, ezért egy klikkel kikapcsolom őket, majd ha kijátszottam magam visszakapcsolom.
Elhiszem, hogy tele van a piac ilyen internet turbo, gameturbo és hasonló szarságokkal, én csak kiválasztottam azt ami talán ér is valamit. A P2P turbot csak azért csaptam hozzá mert ha már azt ígértem, hogy bemutatom az összes IObit szoftvert akkor be is mutatom. Aki használja használja, aki nem az nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő