- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siera
senior tag
kihozhatnának nettopba is vmit ami nem lassul be 1 átlagos felhasználó programjaitól se
-
Szanya
tag
Két éve karácsonykor vettem a tesómnak egy ilyet:Hasee V700C.
-
simonzé
addikt
Erről tudok. én a Celeron, majd Atom alapú Netbookok előtti időre gondolok. A Via kezében volt ez a mostanival (jobbára) megegyező C7 már három éve is. Akkor senki sem látta hogy nem mindenkinek kell a bikaerős mobilproci? Netes mobilgépek már akkor is kellettek, ez volt a PDA-k sikerének a kulcsa.
Mindegy, ezen már felesleges rágódni, de fura hogy a nehéz helyzetben lévő Via nem erőltette a dolgot. -
simonzé
addikt
Én nem a Nanora céloztam rája, hanem a C7-re. Az már (túl) régóta piacon van, mégsem építettek rá netbookot. Valamiért a Celeronnal kezdődött a história, pedig a C7 már vagy 3 éve elérhető, és netbookba még a teljesítménye is elegendő. Még talán az AMD Geode-ra is több ilyesmi gép épült, pedig hát az nem túl erős.
-
spln
tag
Jó lesz, jó lesz
Csak a kis Athlon mellé kerüljön egy "izmos" kis gpu-t tartalmazó chipset -
v.tom
őstag
Kíváncsi leszek az Atom és az a kicsi Athlon párharcának alaulására. Az AMD procija többet eszik, de cserébe gyorsabb is jelentősen minden bizonnyal. Az Atom kevesebbet fogyaszt, de viszont a chipset mellette sokat. Az AMd esetében a chipset viszont keveset fogyaszt, egyszóval a két platform kb egy szinten jön ki a fogyasztásban. Azon sok fo múlni, hogy mennyire melegszik az AMD proci, és azon, hogy esetlegesen mennyire erős integrált vga kerül majd mellé. Mert valószínűleg ez elég erős ütőlap lesz a későbbiekben. Fontos lehet majd az is, hogy melyik platformban hatékonyabbak az energiatakaréskossági funkciók.
-
simonzé
addikt
Gombamódra szaporodnak, nem "gombaszámra"
Az intel mekkorát kaszál ezzel az Atom cuccal... A Via-nak ez hogyhogy nem sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest