- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Segítek. Mint írtam engem nem érdekel a kijelző, mert ha Acer nem képes erre, akkor veszek pl egy ilyet-mondjuk +5-10k HUF-ért. Tudom hogy nem natív felbontásban romlik a képminőség. Én nem a saját fejemmel próbálok gondolkodni, hanem Acer-éval. Nem érte volna meg nekik mondjuk egy ilyen 1600*900as kijelző? Ezzel könnyebb eladni, de a jelenlegi felbontású kijelző, amivel árulják egyértelműen hátránya, sőt a leggyengébb pontja a masinának. tehát nem a fullhd-n van a hangsúly, hanem a nagyobb felbontáson. Nekem nagyon tetszik ez a timeline széria 2-3 éve még elég is volt ez a felbontás, amellé a grafikus teljesítmény mellé amit tudtak, mostanra viszont már kezd kevés lenni, a konkurencia lép, ők pedig megragadnak ezen a "szinten", így hátrányt szenvednek.
IPS panel felára még mindig túl magas, azok most fognak csökkenni remélhetőleg, de még nem éri meg alkalmazni őket ebben az árkategóriában. Pláne egy ilyen gyártónak, akinek az árérzékeny vevők a célpiaca. -
joergie
őstag
Amikor te fórumozol zacskót húzol a fejedre, és úgy gépelsz? mert nem olvasod amit írtam az fix(másfelől nem tudom kinek válaszoltál, az IPS panelnak semmi köze ahhoz, hogy full hd a kijelző, vagy sem). Ezért engedd meg, hogy ne válaszoljak. De amúgy megválaszoltad a kérdésedet, és magadnak mondtál ellent, szóval gratulálok! Annyi értelme volt a hsz-ednek, mint ennek(szvsz kevesebb).
-
darvak
senior tag
Részben igazad van, kéne már az IPS. Nem néztem milyen TN panelről beszélgettek. A betekintési szög sose lesz tökéletes, de azér van különbsgé TN és TN panel között. Pl legalja 120-150-es kontrasztot "produkál", de vannak 600-700-as kontrasztú TN kijelzők legalább 700-800 NIT fényerővel. Azér az kicsit más képet jelent.
De attól még elmehetnek a ... a TN panelekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest