Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

"Közismert, hogy Európa legtöbb országában – jól tudjuk: Magyarországon is – az üres adathordozók és másolásra, médialejátszásra alkalmas berendezések árába épített jogdíj szolgál a jogtulajdonosoknak a szabadon készíthető magáncélú másolatok utáni ellentételezésére."

-Nekem ebből teljesen az jön le (tudom, hogy nem így van, de azt is tudom, hogy egy törvénynek egyértelműnek kell(ene) lennie és ez nem az. Azt is tudom, hogy ez ismét csak egy flame lesz..) hogy akkor én nyugodtan warezolhatok, hiszen mindenhol megfizetem a díját..többszörösen is akár. Ha nem én, akkor más..ez a demokrácia, ugye? Az egyenlőség elve. Azt is seggbe rúgjuk, akinek semmi köze az egészhez, csupán azért, hogy akik miatt hozzuk a törvényeket, azok továbbra is (ahogy eddig is) szarjanak mindenre. Eeeez igen! Gratulálok. Csupán azért, mert megfoghatatlan dologról beszélünk, olyanról, ami fizikailag nem létezik. Mert nem kimutatható. Csak akkor azt sem tudom, hogyan tudják a jogsértés mértékét meghatározni? Mi alapján döntik el a százalékokat? Hasra..? Ez a tudás alapú társadalom..?

És hogy miért van még mindig SMSWEB?

Kategória nettó Jutalék nettó Pannon T-Mobile Vodafone

160 71 71 82

250 123 118 127

400 201 195 207

800 410 400 414

1600 820 818 819

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés