Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
"Közismert, hogy Európa legtöbb országában – jól tudjuk: Magyarországon is – az üres adathordozók és másolásra, médialejátszásra alkalmas berendezések árába épített jogdíj szolgál a jogtulajdonosoknak a szabadon készíthető magáncélú másolatok utáni ellentételezésére."
-Nekem ebből teljesen az jön le (tudom, hogy nem így van, de azt is tudom, hogy egy törvénynek egyértelműnek kell(ene) lennie és ez nem az. Azt is tudom, hogy ez ismét csak egy flame lesz..) hogy akkor én nyugodtan warezolhatok, hiszen mindenhol megfizetem a díját..többszörösen is akár. Ha nem én, akkor más..ez a demokrácia, ugye? Az egyenlőség elve. Azt is seggbe rúgjuk, akinek semmi köze az egészhez, csupán azért, hogy akik miatt hozzuk a törvényeket, azok továbbra is (ahogy eddig is) szarjanak mindenre. Eeeez igen! Gratulálok. Csupán azért, mert megfoghatatlan dologról beszélünk, olyanról, ami fizikailag nem létezik. Mert nem kimutatható. Csak akkor azt sem tudom, hogyan tudják a jogsértés mértékét meghatározni? Mi alapján döntik el a százalékokat? Hasra..? Ez a tudás alapú társadalom..?
És hogy miért van még mindig SMSWEB?
Kategória nettó Jutalék nettó Pannon T-Mobile Vodafone
160 71 71 82
250 123 118 127
400 201 195 207
800 410 400 414
1600 820 818 819
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest