- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flame_
tag
Na, kacsa, hát eddig a Win7 helyigényéről mondtál hülyeségeket... és valahogy azzal a két hangulatjellel kiegészítve sem tudom másképp értelmezni, mint hozzá nem értésből elkövetett dezinformáció. De ezt már sztem rég túltárgyaltuk, hagyjuk már. Tévedés volt, ki lett javítva. Ennyi. Ha rám hallgatsz nem csinálsz személyes ügyet belőle
Annak az Atom procinak a sebessége látod kapásból egy másik kérdés
Én nem csak utánanéztem, hanem több alkalommal ki is próbáltam mit tud egy Atom különböző órajeleken. Igaz többségében egy N270-ről van szó, de amennyire néztem direkt összehasonlítható a Z5xx-el is. Nos - mint ahogy többen is megfogalmaztuk, immár Veled együtt - vannak kétségeim afelől, hogy egyáltalán kellően gyors lesz. Annak ellenére, hogy mindennapi feladatok során (böngészés, XP-vel szüttyögés, OpenOffice) meglepően nem volt lényeges különbség a 800 és az 1800 MHz-en járatott Atom között. Olyannyira, hogy folyamatosan naplóztattam az órajelet, mert nem hittem el, hogy leszabályozta -
Flame_
tag
[OFF]Süt belőle, tény. De bizony okkal. Minek okoskodsz bele valamibe egy alapvetően szakmai fórumon, ha nem ismered pontosan?
Igazán várható, hogy valaki ki fog javítani... és bizony szíve joga ezt az alapvelvek tiszteletben tartása mellett úgy megtenni, ahogy jónak látja.
Ezen kommented pedig a korábbit cáfolja, bár az oly' fontos gyakorlati tapasztalatot még mindig nélkülözi. Némi támpontként fogadd talán el fórumtársaid konkrét tapasztalatát... pláne hogy meg lett fogalmazva olyan hangnemben is, amit talán nem kifogásolsz Te sem.[/OFF]
A cuccot meg kipróbálnám szívesen, már csak azért is mert nem sok ilyet fogtam eddig
Meg nagyjából az első pár kommenttel egyetértve magam is kíváncsi vagyok mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest