Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flame_

tag

válasz kcsa #22 üzenetére

Na, kacsa, hát eddig a Win7 helyigényéről mondtál hülyeségeket... és valahogy azzal a két hangulatjellel kiegészítve sem tudom másképp értelmezni, mint hozzá nem értésből elkövetett dezinformáció. De ezt már sztem rég túltárgyaltuk, hagyjuk már. Tévedés volt, ki lett javítva. Ennyi. Ha rám hallgatsz nem csinálsz személyes ügyet belőle ;)

Annak az Atom procinak a sebessége látod kapásból egy másik kérdés :)
    Én nem csak utánanéztem, hanem több alkalommal ki is próbáltam mit tud egy Atom különböző órajeleken. Igaz többségében egy N270-ről van szó, de amennyire néztem direkt összehasonlítható a Z5xx-el is. Nos - mint ahogy többen is megfogalmaztuk, immár Veled együtt - vannak kétségeim afelől, hogy egyáltalán kellően gyors lesz. Annak ellenére, hogy mindennapi feladatok során (böngészés, XP-vel szüttyögés, OpenOffice) meglepően nem volt lényeges különbség a 800 és az 1800 MHz-en járatott Atom között. Olyannyira, hogy folyamatosan naplóztattam az órajelet, mert nem hittem el, hogy leszabályozta :))

• Flame_

tag

válasz kcsa #9 üzenetére

[OFF]Süt belőle, tény. De bizony okkal. Minek okoskodsz bele valamibe egy alapvetően szakmai fórumon, ha nem ismered pontosan? :F Igazán várható, hogy valaki ki fog javítani... és bizony szíve joga ezt az alapvelvek tiszteletben tartása mellett úgy megtenni, ahogy jónak látja.

Ezen kommented pedig a korábbit cáfolja, bár az oly' fontos gyakorlati tapasztalatot még mindig nélkülözi. Némi támpontként fogadd talán el fórumtársaid konkrét tapasztalatát... pláne hogy meg lett fogalmazva olyan hangnemben is, amit talán nem kifogásolsz Te sem.[/OFF]

A cuccot meg kipróbálnám szívesen, már csak azért is mert nem sok ilyet fogtam eddig :) Meg nagyjából az első pár kommenttel egyetértve magam is kíváncsi vagyok mit tud.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés