- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flame_
tag
Na, kacsa, hát eddig a Win7 helyigényéről mondtál hülyeségeket... és valahogy azzal a két hangulatjellel kiegészítve sem tudom másképp értelmezni, mint hozzá nem értésből elkövetett dezinformáció. De ezt már sztem rég túltárgyaltuk, hagyjuk már. Tévedés volt, ki lett javítva. Ennyi. Ha rám hallgatsz nem csinálsz személyes ügyet belőle
Annak az Atom procinak a sebessége látod kapásból egy másik kérdés
Én nem csak utánanéztem, hanem több alkalommal ki is próbáltam mit tud egy Atom különböző órajeleken. Igaz többségében egy N270-ről van szó, de amennyire néztem direkt összehasonlítható a Z5xx-el is. Nos - mint ahogy többen is megfogalmaztuk, immár Veled együtt - vannak kétségeim afelől, hogy egyáltalán kellően gyors lesz. Annak ellenére, hogy mindennapi feladatok során (böngészés, XP-vel szüttyögés, OpenOffice) meglepően nem volt lényeges különbség a 800 és az 1800 MHz-en járatott Atom között. Olyannyira, hogy folyamatosan naplóztattam az órajelet, mert nem hittem el, hogy leszabályozta
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lesz Xiaomi 16
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest