- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
gyorsan futottam csak át a cikket, de ennek mi értelme is van vagy létjogosultsága a sima 18-105 PZ mellett? nem teljesen értem... bezzeg fullframe 24-105 F4 nem érkezik még mindig E bajonettre...

-
koop6
tag
Érthető a dolog, sajna nálam is a költséghatékony megoldások játszanak egyelőre, de az is igaz, hogy a minden egyben megoldások általában csak elsőre tűnik jónak, jobban megnézve már előjönnek a hibák. Én is élveznék minimum 10 bites anyagot fényelni, vagy egy hangfelvevővel kevesebbet cipelni, mert a kamera tud jó minőségben rögzíteni, nem újraindítani a felvételt 30 percenként ha a szükség úgy hozza (bár az a6300-at pont meg lehet hekkelni ilyen téren) és még sorolhatnám.
Sok tesztvideót néztem az a6300 rolling shutteréről, de nem tűnt annyira vészesnek egyik sem, ezért is ő a kiszemelt (GH4 volt a másik, a7s!! pedig az álom vagy BMC mini, de az túl sok kompromisszummal járt volna). Tudni kell a gép határait és akkor nagyon kezes báránnyá válhat (vagy jó igáslóvá).
-
t72killer
titán
-
koop6
tag
Kicsit már elkanyarodtunk a témától, de igen, sajna a rolling shutter elég komoly az a6300-ban, de egyfelől korrigálható utómunkában, másfelől pedig ha nem akarsz korrigálni, akkor nem is nagyon tudom elképzelni miért kell rángatni a gépet (finom, lassú svenknél nincs vele gond), tény, hogy nem egy dokfilmes felvevő, de arra úgyis egy EX3-ast visz aki teheti, vagy jobbat.
A fix képeknél viszont egész korrekt, kategóriájában pedig az élvonalban van. -
t72killer
titán
Oksi, majd figyelek
. Tartok tőle, hogy az ilyen firmware-es "hűtés" alkalmasint a minőség kárára mehet, gyengítenek a kodeken v hasonló, hogy kevésbbé terhelje a procit.A rolling shutter miatt sztem egyelőre nem mélyedek el annyira a sony termékpalettában, szegény a6300 kb a leggyengébb ezen a téren, gondolom nem nagyon örül a svenkelésnek

-
koop6
tag
-
t72killer
titán
-
koop6
tag
Én 6300-ra nézegettem, de még várok a vázra. Remélem megoldódik a túlmelegedés problémája.
-
koop6
tag
-
eclipse006
őstag
Az A6300-as vázzal brutál párost alkothat.

-
.mf
veterán
-
t72killer
titán
-
koop6
tag
Egyfelől az előttem szóló válasza, jobb általános élesség, másfelől a háttérelmosás, mint minden általában a képalkotásban (nem csak videó / film), dramaturgiai eszköz, viszont ezt manapság effektként használják. Biztos te is megcsodáltál már ilyesmit egy videóban, de jól néz ki ez a háttérelmosás, és biztos láttál már jó filmet is, ahol egyáltalán nem voltak ilyen érzéseid, nem vetted észre, mert az egész film átgondoltan volt felépítve, tehát nem tűnt fel. Ebből az következik, hogy az első esetben elrontották, olyankor használták, amikor nem hogy nem volt rá szükség, hanem egyenesen elterelte a figyelmet az egészről.
Az objektívvel szemezek egy ideje, de sajnos egyelőre nekem még drága + kicsit nehéz is.
-
gekkoXT
senior tag
-
QbHead
aktív tag
Csak úgy kérdezem a videósoktól hogy nem túl kicsi ez az f4-es rekesz ennyi pénzért? ha nem akkor bocsi mert fotós objektívekhez vagyok szokva

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Tartok tőle, hogy az ilyen firmware-es "hűtés" alkalmasint a minőség kárára mehet, gyengítenek a kodeken v hasonló, hogy kevésbbé terhelje a procit.
).

, F55-re pont jó. Már csak egy ilyen teljes rendszer árát kérném, mondjuk havi rendszerességgel a bankszámlámra