Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FіkuszKukіsz #160 üzenetére
De én nem erről beszélek, hanem, hogy minek a szerverre csempe????
Mert így konzisztens az egész.Itt alapvető fejlesztési zsákutcáról van szó.Arról, hogy hozzánemértő emberek fejlesztenek op.rendszereket, akiknek fogalmuk sincs az igényekről.
Szerintem pedig Alonso nem tud vezetni. Még kerékpárt se.Szóval, most előbb elpanaszkodod a konzumer termékkel való hasonlóságot (start screen), aztán meg azt, hogy ott a PSH, bezzeg Linuxon, ott viszik a kattintgatás felé az egészet. Kicsit ellentmondásos a hozzászólásod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest