- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
richpublic
tag
a robot zsaru már régen is volt de akkor még csak a vásznakon és emberi alakban!
-
eziskamu
addikt
Erről a Blue Thunder (Kék villám) jutott eszembe. Légi megfigyelés + Olimpia
-
dfdfdf
őstag
válasz
richpublic #19 üzenetére
akkor megyek pincébe a pajszerért
és kezdödhet a buli
de olyan ruhát honnan szerzünk? -
Laci.M
senior tag
Ebbe valószínű komolyabb kamerák vannak, mint amiket Moszkvába tettek és csak előre felvett videók mentek rajtuk, persze sok 10-100 millió Forintért átszámítva
Ennek lehet több értelme van.
-
daninet
veterán
Nyilván nem csak ugy random körözgetnek majd a fejünk felett, csak ha lesz értelme (mint pl az olimpia idején a tömeget figyelni vele stb.)
A random bámészkodáshoz ott a térfigyelő. Ráadásul nem hiszem, hogy fél óránál többet repül egy töltéssel. -
gtasystem
őstag
de az nem ugyanaz mint egy földről nem látható valahol lebegő kamera..mert az ugye nem fix ponton van, tehát akár a kerted fölé is belebeghet, és jól levideózhat.
ez már régen nem térfigyelés..julius666: igen a személyiségjogi pereknek hirtelen megnőne a száma.. ha más nem is, a kisebbség biztos ráállna mint új bevételi forrás..
-
julius666
addikt
Én örülnék neki, a személyiségjogi peren nyert kártérítésből valószínűleg életem végéig elprütykölgethetnék a villámban...
Az meg, hogy kettő, minimálbérért a seggét egész nap monitorok előtt meresztő fakabát elröhögcsél a szükségleteimen különösebben nem zavar, egészségükre.
Én meg a rendőrös youtube-os videón röhögök
-
Flame_
tag
válasz
Brutális eb #4 üzenetére
-
gtasystem
őstag
válasz
Brutális eb #6 üzenetére
ja értem.
így már mindjárt más.. -
gtasystem
őstag
és akkor hogyan lesz ez, már egy jót prütykölni sem lehet majd a szabadban, mert hátha skubiznak a rendőrök vagy mi?
Big Brother ott lesz mindenhol?
hogy fogják ezt összeegyeztetni a magánszféra fogalmával? -
Brutális eb
addikt
Remélem WEP titkosítással vannak levédve mert ebben az esetben jöhet a "Releasing control"(Mass Effect)
-
Na akkor majd sok ilyen fog majd a fejünk felett repkedni..
-
14adam
addikt
"Robot zsaru"
De milyen gyorsan röpköd egy ilyen szerkezet?
dajkopali: akkor autós üldözésnél nem sok haszna van,mondjuk arra ott vannak az igazi helikopterek
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest