Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Gratula.Jó és érthető írás sok képpel.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Winner_hun
titán
Ventilátor
Amúgy passzív hűtés rulz[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KrAt
veterán
Frankó írás, grat
-
ádyz
addikt
egy pár hiba:majt->majd
szerkesző->szerkesztő
azt->bekezdés: Azt
lehet (olyan, mint a REC gomb a videókon)->mondatvége: lehet (olyan, mint a REC gomb a videókon).Amúgy gratula a cikkhez, nagyon kafa!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Javítgatva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Huh, nagyon jó részletes írás! Gratulálok
És még valaki tépte magát a 8800-ás topic-ban, hogy a ventilátor vezérlése nem küszöbértékek alapján van a Geforce kártyákon. Akkor milyen jó lett volna ez az írás...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Remington
őstag
jó a cikk nagyon, de sztem írd bele h ez funkció csak a legújabb, v2.06-os verzióban van benne
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
VW_Beetle
tag
Wáááóó nagyon köszi szépen szuper írás és müködik nekem
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU
-
sgergi
veterán
Jó írás.
Hiba: Az egyik kép nem jelenik meg, lemaradt az elejéről a [ jel.
-
Zsoo80
tag
jó írás! grat hozzá!
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
kinetone
tag
Sziasztok!
Az hogy lehet,hogy nekem a low level system settingsnél nincs fan controller panel,csak agp? 6600-as vgam van,lehetséges,hogy nem támogatott a fan vezérlés?Köszi! -
Stalker-2572
veterán
Thx tuningnál jól fog jönni, példaértékű írás
Tipp.: 144-es DPI-vel ne kezdtejtek hozzá, mert nem fér ki az egyik ablak és nemlehet mozgatni se
ps.: reuglar item editor menü-ről kétszer vagy ugyanaz a kép.
All Black...
-
kinetone
tag
Sajna ugyanaz,feladom
-
Zolaash
senior tag
-
tkesy
őstag
Jó cikk, grat...
Viszont van egy apró problémám, éspedig az, hogy mikor létrehoznám a profilokat, nem tudok menteni, mert inaktív a mentés gomb...
Valami 5let erre a problémára?[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Csabipici
aktív tag
Ez a téma engem is érdekelt. Tényleg jó írás.
Szerintem sok 8800GT tulajon fog segíteni....[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Hali. Most szereztem 8800gt-t és sokat segitettél vele.
Méghogy a legegyszerübb tuner progi . Én csak ezzel nem értek egyet. Számomra atitool sokkal könnyebben használhato. Lehet azért is mert eddig csak ati-m volt és atitoolt rengeteget használtam. Az már más kérdés hogy nem ér olyan sokat a progi. Riva-t most használok elöször de nekem elég szar felépitésünek tünik. Hasznos és megéri használni, jobb mint atitool szerintem, de hogy nem egyszerü kezelni az is biztos.
Én pl driver settingsbe probáltam belöni elsöre a ventit. Ott nem ment. Gondolom azért mert nem is ott kéne.
Most nézem nekem csonton pörög a venti a monitorozás szerint (100%) Annyira nem hallom a hangját mint amikor elöször bekapcsoltam a gépet a 8800gt-vel. Akkor ugye elöször felpörgött 100-ra na akkor visitott rendesen. Most miért nem ad ien hangot?Ha már itt vagyok:
Sharder orajeleket lehet állitani vele? Vagy 8800gt tulajok mivel szokták azt? Az MSI cuccal? Mert az egy csomo helyen ahol linekltél már behalt.
Jah már látom hogy elég a GPU-t huzni az huzza magával.[ Szerkesztve ]
-
donpel0
aktív tag
gratula nagyon!
most állítottam be az útmutatód szerint, köszi szépen nagyon!"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
ganxta187
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, és segítség kellene.Összeraktam egy gépet és tettem bele
egy 8800GT-t.Ami működött is rendesen(a látszat szerint).Regebbi játékok szépen
hasítottak, a kártya csendes, szinte a hangját sem hallatja, kivéve az indítaskori ventillátor
pörgetésnél.A probléma ott bukott ki amikor föltettem a Bioshock-ot és az NFS Pro Street-et.Mindkettőnél 2 perc után pukk, kékhalál restart.Egy pár próba után megfigyeltem hogy,
a ventillátort terhelés alatt sem pörgeti gyorsabban, és a kékhalál a gyárilag beállított 100
fokos küszöb elérésekor következík be.Magyarul a kártya alapból nem vezérli a ventillátort.
Valaki találkozott már ilyennel, vagy esetleg tudja mi lehet a probléma oka?Még annyi hogy a kártya(Gainward) saját driver CD -jén lévő driverrel nem ment XP sp2-n, úgyhogy egy letöltött 169.02-es frorceware driver van fent.Próbakent megcsináltam az itt leírt Rivatuneres ventillátorvezérlést és teljesen jól működik(hála a jó beállítási leírásnak), a venti
szabályoz rendesen és a GPU sem melegszik 60 fok fölé még 80%-on sem 1 óra után.
Mi lehet a baj? -
killer_boy
csendes tag
rivatunerral szeretném húzni a vga-m órajelét (ati radeon 9950)és azt szeretném megkérdezni hogy meddig ajánljátok?
videókártya tulajdonságai:-busz tipusa AGP 8x
-memória mérete 128mb
-GPU órajele 250 mhz
-RAMDAC órajele 400mhz -
Fera7
csendes tag
sapphire hd3850 vgam van. megpróbáltam a hűtést beállítani ezen leírás alapján de nem sikerült, legalább 10x próbáltam. valakinek valami ötlet?
-
LordDragon
csendes tag
Uhuhúú, pont amit kerestem. De azért úgy érzem ennél egy kicsit egyszerűbben is meg lehetett volna oldani a fejlesztők részéről a ventiszabályozást magamtól rá nem jöttem volna. THX még1x! Szuper írás!
/This time it's personal!/
-
Atheist
csendes tag
Üdv!
Én is megcsináltam a leírás szerint, de amint eléri azt a hőfokot amikor váltania kéne, egyszerüen lefagy a gép
-
Genji
őstag
Nagyon köszi!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Froclee
őstag
Iszonyat jó,köszi Annyit mondj meg még légyszi hogyha pölö 10itemet beállítok mondjuk 100%,95%,80% stb. az nem árt a ventinek?
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
Nagyon jó kis írás, szép munka!
-
Szabikaa20
őstag
Nemsemmi!!!Es meg ertheto is!Grat!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
ent
őstag
Zsír és a lényeg hogy műxik rendesen!
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Mate315
csendes tag
Sziasztok! Én is végig csinálltam és működik is csak jó hangos... szal ha kiakarom kapcsolni akkor visszateszem auto-ra az annyi?
-
4tom4nti
tag
Szevasztok!
Egy kérdés: Valahogy lelehet tenni sys traybe rivatunert vagy, ha leokézom, akkor valahogy futtatható a háttérben? Vagy ez csak aktív ablakként képes működni?
Köszi! -
Dubmaster
aktív tag
Üdv!
egy kis segítség kellene Riva Tuner ügyben.
A PH-n lévő nagyon korrekr leírás alapján beállítottam a ventillátor szabályzás profiljait, %-osan hőmérséklethez rendelve. A windiws indításakor ez automatikusan indul, vagy el kell indítani a Rivát, vagy beállítható -e, hogy automatikusan indítsa.
2. A riva monitorán látom, hogy éppen elvileg milyen %-on dolgizik a venti, de az everest mindig 100%-ot mutat. Melyik a jó?
Kösz a segítséget előre is!
ui: a VGA-m csatija a power fan-ra van csatlakoztatva. Ettől még működnek a megadott beállítások?
Köszönet még 1x
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
törölt tag
válasz Dubmaster #41 üzenetére
A Rivatunerben engedélyezni kell, az Apply at startup opciót, és a send tray to close-t is. Illetve a server inonnál kell egy setup-ot választani jobb klikkel, és a run at Windows startup-ot.
Az everest baromságokat mutat. Az a maximális kitöltési tényező értékét mutatja, nem a tényleges százalékot.
Nem értem, hogy mi az a Power fan. A VGA-n lévő csatlakozó van szabályozva. Az alaplapi csatlakozókhoz nincs köze. -
schumi
aktív tag
nagyon jó kis leírás
elvileg ez a módszer működik olyan vgakkal is aminek csak 2 vezetékes a csatija ? pl 3850 -nagyon jól hűt csak nekem hangos-(mert próbáltam de nem akar menni, btw : nem tudom kiíratni a vga rpmjét sem... -riva, mbm, everest ezekkel próbálltam de semmi-bár sztem ezeket nem is tudják mérni mert a 3 vezeték vinné ezt az infót, nem ?)
előre is köszi a segítséget
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Topa00
tag
hali, letöltöttem ezt a rivatuner nevű progit, és meg is találtam hogy hol lehet állítani a ventillátor sebességét, de nem tudom h mennyire tegyem?
vagy nem lehet ezt valami automatára tenni? mert eddiig folyamatosan 100%-osan ment a venti. de ez így nem jo.
légyszi segítsetek
köszi!
és azt hol lehet megnézni hogy mennyi a vga hőfoka? az everestbe meg lehet nézni? -
törölt tag
A másik venti vezérlést ajánlom, 8800GT-hez az jobb, és sokkal egyszerűbb.
-
törölt tag
-
Toomy
senior tag
Köszönöm Neked ezt az írkálmányt Egy gonddal kevesebb
-
molekula74
csendes tag
Nekem nem működik a venti vezérlés sehogy a két vezetékes gyári zalmannal a 7600GT-n.Valakinek megy a kétszálas ventivel eggyáltalán?
-
DreiNN
tag
Hellósztok!
Most szereztem be egy Saphire radeon HD 3850-es VGA-t.
Alapon 55fokos,Játék közben 90.
Azt modták,hogy kérdezzek itt rá,h. rivatunerrel hogyan lehet beállítani,hogy a venti jobban forgassa a levegőt.
Elmagyaráznán nekem valaki,hogy hogyan kell?
Privátba is jó!
Előre is köszi!A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest