Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
BabMester #129 üzenetére
"Egységes töltő az EU-ba forgalmazott keszulekekhez és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom hagyása."
Egységes az azt jelenti hogy ugyanolyan mindenkinek. De az Apple elé megy és nem ad egyáltalán. Bámulatos.
Külön csomagolva minden tartozékot, az valóban sokkal kisebb ökológiai lábnyomot erdedményez.Ha azt nyilatkozná le az Apple marketing részlege, hogy a mikulás létezik, akkor abban is újra hinnél?
-
joey04
titán
válasz
BabMester #129 üzenetére
de az átlag mindent tudó magyar inkább hőbörög, minthogy utánna nézzen miért történik az ami
igazi zsenik. és ha kész lesz a szabályozás, akkor kikerül szépen a kábel is. ott is megy majd a fikázás. én már akkor mondtam, hogy ez szopás lesz, amikor itt kijött a hír az eu-s szabályozásról. mondjuk azt gondoltam, sokan korlátoltak lesznek, és/vagy felhasználjak arra, hogy az apple-t fikázzák. -
worxland
addikt
válasz
BabMester #131 üzenetére
"Ez az Apple Watchnál lesz érdekes." - Galaxy Watch Active 2 se jobb, akármilyen vezetéknélküli töltőre rádobtam próbaként, nem történt semmi.
Így otthon például az assony nem tudja használni a Samu töltőmet az Apple Watch-csal, de legalább igazságosan én se tudom használni az Apple töltőt a Watch Active 2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest