- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Teljesen mindegy. A lényege, hogy használhatatlan, max bizonyos körülmények között az. A kigyulladó telefon jelző sem valós, hiszen csak egy gyártó akkumulátorával van gond (pont a Samu saját gyártásával), és ott sem minddel.
Amúgy meg antennahiba 250-300eFt-ért, és nem tudom használni a telefont úgy ahogy eddig szoktam, és erre azt mondják, hogy én fogom xarul, és használjam másképp? Bocs, de ez nekem egy kalap, hisz a megszokott módon ugyanúgy használhatatlan a telefon, pont, mintha nem is működne, vagy csak ütlegelhetek vele. -
Shyciii
veterán
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
Köztudott, hogy ilyen körülmények között az aksik életveszélyesek tudnak lenni. Ez jócskán túl van az ideális működési tartományukon.
-
Shyciii
veterán
Miért lenne alap? Két beszállítótól kaptak akksit, és abból csak az egyik típusnál fordulhat elő ez, tehát nem kellene mindegyiket automatikusan cserélniük.
A másik, hogy ha alap, akkor az Apple miért nem csinálja ezt? Miért szarik a felhasználókra? Lásd anno a nagy felháborodást kiváltott antenna elhelyezési probléma illetve anyaghasználat. Még a usereket nézte hülyének, hogy rosszul fogják, vagy rossz tokot használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest